Henkilökunta

Sairaanhoitaja Reija Lommi

Reija Lommi on valmistunut sairaanhoitajaksi vuonna 1995. 16 vuoden ajan hän on toiminut yhtenä Suomen arvostetuimmista meikkitaiteilijoista. Rebelissä Reija tekee pistoshoitoja sekä myös Plaxpot-plasmavalohoitoja. Erityisvahvuutena Reijalla on vahva kokemus naisten kasvoista ja niiden mittasuhteista. Sairaanhoitajana Reija on kouluttautunut, ammattitaitoinen ja tarkka ja omaa todella luonnollisen ja tyylikkään kädenjäljen esim. huulten muotoilussa ja muissa täyteainehoidoissa. Rebel Helsinki Oy:n omistaja.

Kosmetologi/Ihoterapeutti Sari Kinnunen

Valmistunut kosmetologiksi 2005. DMK Ihoterapeutti, muu erikoisosaaminen: Dermapen4-mikroneulaus ja HydraFacial. Empaattinen Sari on työskennellyt ihonhoidon parissa valmistumisesta asti, erityisesti Saria kiinnostaa ihon terveys ja haluaakin auttaa asiakkaita saavuttamaan hyvinvoivan ihon ja sitä kautta itsevarman olon. Sarilla on kokemusta monien ihosairauksien hoidosta, kuten Rosacea ja akne. Jokaisen asiakkaan iho on yksilöllinen ja Sari osaa taidokkaasti räätälöidä hoidoistamme juuri sinun toiveiden ja ihon tarpeiden mukaisen hoidon.

Vastuulääkäri/Yleiskirurgian erikoislääkäri Heidi Lilja

Heidi Lilja on valmistunut lääketieteiden tohtoriksi vuonna 2005 ja yleiskirurgian erikoislääkäriksi vuonna 2016. Erityisosaaminen Heidillä on kirurgisissa toimenpiteissä, gynekomastiassa, lasertoimenpiteissä, rasvaimuissa ja injektiohoidoissa. Heidille on tärkeää asiakkaan toiveet ja tavoitteet sekä luonnollinen ja kaunis lopputulos. Kirurgiset toimenpiteet Heidi suorittaa Plastic Surgery Centerissä. Heidi on Rebel Helsingin vastuulääkärinä ja pitää vastaanottoa sopimuksen mukaan.

Kestopigmentoija Alisa Myöhänen

Alisa Myöhänen on peruskoulutukseltaan SKY-kosmetologi ja valmistunut vuonna 1985. Hän on toiminut alalla heti valmistumisestaan asti ja toiminut myös kestopigmentointi- ja microblading kouluttajana vuodesta -97.Säännöllisesti maailmalla kouluttautunut Alisa on tunnettu luonnollisesta ja tarkasta kädenjäljestään. Alisalle on tärkeää, että asiakas saa itselleen juuri hänelle sopivat, yksilöllisesti suunnitellut pigmentoinnit.