Hoitomenu

Klikkaa hoitoja saadaksesi lisätietoa hoidoista

Tailor made

Plaxpot -plasmavalohoito

Markkinoiden ainoana medikaalisen sertifikaatin saanut Plaxpot -plasmavalolaite, jossa on oma patentoitu plasmageneraattori. Vallankumouksellinen veitsetön silmäluomien- ja kasvojenkohotusmenetelmä. Toimenpide ei vaadi leikkausta ja on loistava vaihtoehto kirurgisille toimenpiteille. Silottaa ja kohottaa ihoa vähentämällä ylimääräistä kudosmassaa.

Plaxpot -plasmavalolaite kehittää pienen plasma-valokaaren hoitolaitteen kärjestä hoidettavaan ihoon. Käsitelty ihon pinta reagoi välittömästi – solut vetäytyvät lähemmäksi toisiaan, jolloin ylimääräinen ihokudos kiinteytyy ja kutistuu.

Hoidon aikana käsiteltävä alue puudutetaan ja ihoon syntyy pieniä ruskehtavia pisteitä, jotka tasoittuvat muutamassa päivässä muuttuen lopulta vaaleiksi ruviksi. Noin viikon kuluttua ruvet irtoavat, mutta hoidettu alue saattaa punoittaa vielä muutaman viikon ajan. Hoitoalueella on turvallista käyttää meikkiä kahden päivän kuluttua toimenpiteestä.

Hoidon jälkeen käsitelty alue punoittaa, kuumottaa ja saattaa olla turvoksissa 1-3 vuorokautta.

Ensimmäinen viikko:

– käsittele ja pese hoidettu alue hellävaraisesti

– vältä hikiliikuntaa, saunaa, aurinkoa sekä uimista

Plaxpot -plasmavalohoidon tulokset kestävät 2 vuodesta eteenpäin, riippuen käsiteltävästä alueesta sekä asiakkaan ihosta. Yleensä tuloksien saavuttamiseen riittää yksi käsittelykerta, mutta lähtötilanteesta riippuen voidaan tarvita toinen tai kolmas käsittely. Uusintahoidon ajankohta on n. 30 vuorokauden kuluttuessa edellisestä toimenpiteestä.

Esteet Plaxpot -hoidolle: vaikea sydänsairaus, sydämentahdistin, diagnosoitu syöpäsairaus, epilepsia, raskaus, verenvuototauti, diabetes, veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys.

DMK- Entsyymiterapia Signature hoito

DMK-hoidot ovat tarkoitettu niille, jotka haluavat todellisia tuloksia. Entsyymiterapia sopii kaikille ihotyypeille ja kaikkien iho oireiden hoitoon. DMK:lla keskitymme parhaiden tuloksien saavuttamiseen ja hoidetaan ihoa progressiivisesti aikaansaaden pitkäkestoisia tuloksia.

DMK Entsyyminaamio palauttaa ihon huippukuntoon! DMK-entsyymiterapiassa hyödynnetään ainutlaatuista välittäjäentsyymien ryhmää. Nämä entsyymit parantavat ihon toimintaa poistamalla kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia, stimuloimalla verenkierto- ja lymfajärjestelmää, ja tuomalla soluille happea, jota ne tarvitsevat uusien, terveiden ihosolujen muodostamiseen, Entsyymiterapia stimuloi uuden kollageenin tuotantoa ja parantaa ihon rakennetta ja solujen toimintaa.

Apua ja ratkaisuja moniin ongelmiin:

 • Ikääntymisen aiheuttamat muutokset, rypyt, veltostuminen, juonteet
 • Herkistynyt/herkkä iho
 • Akne
 • Hyperpigmentaatio
 • Acne Rosacea, punoittava iho
 • Arvet
 • Atooppinen iho

DMK-hoidot yhdessä DMK Skincare™ -kotihoitotuotteiden kanssa palauttavat ihon nuorekkuuden, terveyden ja kauneuden.

DMK-entsyymihoidot ovat maailmankuuluja plasmaattisesta vaikutuksestaan, joka lisää solujen hapensaantia ja poistaa kuona-aineita.

RRPM (Remove-Rebuild-Protect-Maintain), on DMK-konseptin arvostettu hoitometodi, joka on saanut kansainvälistä tunnustusta lääketieteen ammattilaisilta.

DMK-kasvohoidot räätälöidään aina sinulle ja ihollesi sopivaksi.

DMK Instant Lift

Täydellinen hoito erikoistilanteita varten. DMK:n entsyymiterapian ja kasvolihaksia aktivoivan Muscle Banding- naamio yhdistelmä kiinteyttää, kirkastaa ja kiristää ihoa välittömästä.

Hoito hänelle, joka kaipaa välitöntä WOW-efektiä!

Rebel Exclusive

Uutuus super-hoitokombo.

Tässä hoidossa yhdistetään mikroneulauksen Ja DMK-entsyymiterapian tehot.

Tämä ainutlaatuinen hoitometodi on veitsetön vaihtoehto ihon kiinteytymiseen, ikämuutoksien hoitoon ja ehkäisyyn, ryppyihin ja kollageenin muodostumisen käynnistämiseen. Tällä hoitokombolla saadaan jo yhdellä kerralla välittömiä tuloksia.

Hoitotulosten ylläpitämiseksi ja parantamiseksi suositellaan sarjahoitona.

Dermapen mikroneulaus

Dermapen-mikroneulaus on hoito , jossa ihoa käsitellään 12-neulaisella mikroneulauspäällä, joka lävistää ihon kohtisuoraan automaatisesti värähdellen 1300 kertaa sekunnissa.
Dermapen-mikroneulaushoito suunnitellaan aina yksilöllisesti hoitoalueen/ indikaation mukaan yhdessä hoitajan kanssa.
Mikroneulauksella ihoon syntyy pieniä reikiä, jotka saavat ihossa aikaa korjausprosessin. Tämän reaktion seurauksena ihon oma kollageenin muodostus aktivoituu ja ihon uudistuminen nopeutuu.
Dermapen-mikroneulauksella voidaan kiinteyttää ja elvyttää ihoa ja se on tehokas hoito ihon erilaisiin ikämuutoksiin: esim veltostuminen ja ryppyisyys. Hoito häivyttää pieniä pintaryppyjä erityisesti herkillä alueilla, kuten ylähuuli ja silmänympärysiho.
Dermapen-mikroneulauksella voidaan hoitaa tehokkaasti myös arpia ja aknearpia, hoito myös pienentää ihohuokosia sekä kirkastaa ihoa.
Yleensä hoitotulokset ovat nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoiset ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 4-6 hoitokerran jälkeen. Ihon kunto paranee jopa 6-10 kk hoitojen jälkeen, kun kollageenin muodostus on saatu aktivoitumaan ja kotihoitoa jatketaan laadukkailla kotihoitotuotteilla.
Dermapen-mikroneulaus on hellävaraisempi ja aiheuttaa ihoon vähemmän traumaa kuin perinteinen mikroneulausrulla.
Dermapen-mikroneulauspäät ovat kertakäyttöisiä, jolloin minimoidaan tulehduksen riski.
Hoidon jälkeen iho punoittaa ja iho saattaa hilseillä kevyesti 1-2 vuorokautta hoidon jälkeen.

 • käsittele ja pese kasvosi hellävaraisesti.
 • vältä aurinkoa vähintää 2vko ajan hoidon jälkeen. Suojaa iho aurinkovoiteella.
 • anna ihon kuoriutua itsestään.
 • käytä turvallisia ihonhoitotuotteita.
 • ei meikkiä hoitopäivänä.

 

Radiofrekvenssi

Ensimmäinen Suomessa viimeisintä teknologiaa oleva Duet FR laite. Duet RF menetelmä tarjoaa kaksi kohdennettua edistyksellistä radiofrekvenssihoitoa. Turvallinen, tehokas ja veitsetön vaihtoehto kasvojenkohotukseen.

Fraktionaalinen hoito kiinteyttää ja siloittaa veltostunutta ihoa, pienentää ihohuokosia, siloittaa juonteita, ryppyjä ja aknearpia, parantaa ihon rakennetta ja väriä sekä poistaa pigmenttiläiskiä. Hoito vaikuttaa dermiskerroksen yläosaan vahingoittamatta iho. Tulokset ovat nähtävissä jo ensimmäisen kerran jälkeen, mutta parhaat tulokset tulevat sarjahoidolla. Hoitoa on mahdollista ottaa 3-4 viikon välein. Hoidon jälkeen iho punoittaa ja toipumisaika on 1-7 päivää.

Thermaalinen hoito kiinteyttää ja muokkaa erittäin tehokkaasti kollageeniä, tasoittaa juonteita ja ryppyjä, parantaa ihon rakennetta, tiivistää jo olemassa olevaa kollageeniä ja käynnistää uuden kollageenin muodostumisen. Thermaalisessa hoitomuodossa RF energiaa viedään lämpönä syvälle ihon kerroksiin aina dermikseen asti, näin kollageenin uudelleen muodostuminen voi alkaa. Hoito tuntuu iholla lämpönä ja vaikutus kestää 2-6kk.

Hoitomuoto, hoitopää ja tehokkuus valitaan hoidon alkusi yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, nämä takaavat oikeanlaisen hoidon erilasille ihon ongelmille ja ihotyypeille.

Kemialliset kuorinnat

Kemiallisilla kuorinnoilla saadaan nopeita ja tehokkaita tuloksia ihonhoidossa. Kuorinnat uudistavat ihoa, jolloin kuolleet ihosolut poistuvat ihonpinnalta, ihon epäpuhtaudet vähenevät, talineritys tasaantuu ja ihohuokoset pienentyvät. Ihosta tulee sileämpi, hehkeämpi, kosteutetumpi ja nuorekkaampi. Myös pigmenttihäiriöt vaalenevat. Kuorinnan jälkeen myös ihovoiteiden imeytyvyys paranee.
Kemiallisissa kuorinnoissa ihon ylin pintakerros kuoritaan hellävaroen hapoilla pois, jolloin ihoon aiheutetaan hallittu ihovaurio. Tämän parannuttua ihosta tulee sileämpi, kuulaampi ja pintakuivuudesta aiheutuvat rypyt vähenevät. Hallittu ihovaurio käynnistää ihossa myös kollageenin muodostumista, joka kiinteyttää ihoa. Kemialliset kuorinnat voidaan yhdistää tehostamaan esim. mesoterapian tai mikroneulauksen tuloksia. Haluttujen tulosten saavuttamiseksi kemiallisia kuorintoja suositellaan 4-6 kerran sarjahoitona 7-14 vuorokauden välein.
Käytössämme on Medik8-sarjan happokuorinnat.
Medik8-lightPeel
Kevyt kemiallinen kuorinta. Sopii kaikille ihotyypeille.
Hoitotulos näkyy heti. Hoito kirkastaa ihon sävyä ja puhdistaa ja uudistaa ihoa.
Ei aiheuta ihon näkyvää kuoriutumista, eikä aiheuta palautumisaikaa.
Medik8 agePeel
Tehokas happoyhdistelmä silottamaan ryppyjä ja juonteita, sekä tasoittaa ihon värivirheitä.
Iho uudistuu ja hehkeytyy. Tehokas anti-ageing hoito.
Medik8-betaPeel
Epäpuhtaalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Auttaa saamaan aknen hallintaan ja ehkäisee arpien muodostumista.
Tasaa talin eritystä ja avaa tukkeutuvat ihohuokoset, hoitaa komedot ja rauhoittaa mahdolliset tulehdukset.
Medik8-whitePeel
Kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä sekä vaalentaa pigmenttiläiskiä.
Poistaa tummentunutta solukkoa ja estää uuden syntyvän solukon tummumista.
Kuorinnat sopivat kaikille ihotyypeille. Hoito ei sovi raskaana oleville eikä imettäville. Kuorintaa ei voida tehdä rikkinäiselle iholle, Roaccutan-kuurin aikana, eikä jos huuliherpes on aktiivinen. Kuorinnan jälkeen saattaa esiintyä punoitusta, lievää turvotusta ja kiristyksen tunnetta iholla. Iho on suojattava auringolta korkeilla suojakertoimilla. Saunaa ja hikoilua on vältettävä 1 vrk:n ajan.

Dermapen Cryo

Ihon kauneusvirheiden poisto jäädyttämällä. Dermapen Cryolla voidaan poistaa ihon pieniä virheitä turvallisesti vaurioittamatta tervettä ihoa. Dermapen Cryossa käytetään nestemäistä typpeä, joka jäädyttää hoidettavan kohteen nopeasti ja kivuttomasti. Hoidettavia kohteita ovat mm. luomet, kirsikkaluomet, varsiluomet, rasvaluomet, syylät, iän tuomat ihomuutokset. Hoito voidaan uusia kahden viikon kuluttua ensimmäisestä kerrasta.

On suositeltavaa, että poistettavat luomet kuten aurinkokeratoosit, rasvaluomet, verisuoniluomet, dermatofibroomat ovat lääkärin tarkistamia ja todettu hyvälaatuisiksi ennen hoitoa

Work of art -sairaanhoitajan hoidot

Täyteainehoidot

Luonnollisuus on avainsana täyteainehoidoissamme.

Täyteainehoitoja käytetään ryppyjen ja uurteiden vähentämiseksi, ihon nuorentamiseksi ja huulten täyttämiseksi. Lopputuloksen voit huomata heti hoidon jälkeen: Ryppyjen madaltuessa ilmeestä tulee pirteämpi ja nuorekkaampi. Täyteaineilla voi myös tasoittaa arpia ja kuoppaista ihoa (esim. aknearvet), ja niitä käytetään myös silmänympärysalueen naururyppyihin.

Täyteaine sisältää synteettisesti valmistettua erittäin puhdasta hyaluronihappogeeliä, joka muistuttaa ihossa itsessään olevaa hyaluronihappoa.

Rebel Helsingissä käytämme Restylane ja Juvederm täyteaineita. Kaikki käyttämämme täyteaineet ovat hyvin korkealaatuinen, tutkittuja ja puhtaita hyaluronihappo-tuotesarjoja, täyteaine sarjat ovat johtavien lääkeyritysten valmistamia.

Täyteaineilla voidaan tehokkaasti vähentää ja täyttää ryppyjä ja juonteita.
Iän myötä myös huulet mataloituvat, jolloin täyteaineilla niihin saadaan palautettua täyteläisyys ja kosteus. Täyteaineet ovat hyvin elastisia ja sen vuoksi ne mukautuvat täydellisesti ja pehmeästi erilaisten ihotyyppien ja juonteiden mukaisesti. Tällöin lopputulos näyttää luonnolliselta ja kauniilta.

Hoitoalueita täyteaineille ovat mm. huulet, nasolabiaalijuonteet, huolirypyt ja alaspäin kääntyneet suupielet.

Rebel Helsingissä täyteainehoidot suorittaa sairaanhoitaja, jolla on vankan ammattitaidon lisäksi myös hyvä esteettinen silmä ja taito tehdä luonnollista ja tyylikästä jälkeä.

Hoidon jälkeen käsitellyllä alueella saattaa esiintyä punoitusta, turvotusta ja mustelmia 2-14 vrk:n ajan. Saunaa ja aurinkoa on hyvä välttää hoidonjälkeiset 7 vrk, ja huulten täytön jälkeen myös kuumaa juotavaa ja syötävää on syytä välttää seuraavan 2 tunnin ajan.

Botox (Azzalure)

Botuliini on tehokas tapa korjata ja vähentää ihon ilmejuonteita ja -ryppyjä.

Botuliinilla voidaan hoitaa otsan alueen ilmejuonteita kuten kulmakarvojen välisiä ryppyjä, jotka muodostuvat, kun kulmia kurtistetaan. Vuosien mittaan uurteet syvenevät ja ja saattavat jäädä näkyviin, vaikka otsa olisikin täysin rentona. Tämä tekee helposti ihmisestä väsähtäneen ja hieman vihaisen näköisen.

Botuliinilla hoidetaan myös naururyppyjä silmien ympärillä ja lisäksi sillä voidaan kohottaa laskeutuneita kulmakarvoja. Botuliini-hoidolla saadaan väsähtäneen näköiseen ulkonäköön pirteyttä ja elinvoimaa.

Botuliinia viedään pienin pistoksin suoraan haluttuun lihakseen ja sen vaikutus alkaa näkymään 3-5 päivän kuluttua ja tulos kestää keskimäärin 4-6 kuukautta, jonka jälkeen hoito voidaan uusia.

Hoidon jälkeen iholla näkyy pieniä pistosjälkiä ja lisäksi voi ilmetä pientä turvotusta ja punoitusta. Meikkiä voi levittää iholle 20min hoidon jälkeen. Samana päivänä tulisi välttää urheilua, saunaa ja aurinkoa.

Restylane Skin Booster

Skin Booster injektiohoito on ainutlaatuinen syväkosteuttava hoitomuoto, joka parantaa ihon laatua ja antaa sille luonnollista hehkua. Hoito palauuttaa ihon kimmoisuuden ja hävittää pieniä juonteita. Hoito on myös erinomainen vähentämään ihon epätasaisuuksia kuten aknearpia. Hoidettavina alueina ovat kasvot, kaula, dekoltee sekä kämmenselät.

Skin Booster sisältää stabiloitua hyaluroniahappoa, joka käsitellystä alueesta riippuen kestää jopa 12 kuukautta. Skin Boosters-hoidoissa ihoon viedään mikropistoksina hyaluronihappoa, joka on 99-prosenttisesti ihon oman, kosteutuksesta huolehtivan hyaluronihapon kaltaista. Skin Boosters-hoitojen vaikutuksen sekä näkee että tuntee: syväkosteutettu iho tuntuu pehmeältä ja sileältä ja näyttää hehkuvalta. Hoidon jälkeen ihossa ei ole paukamia, mutta punoitusta sekä pientä turvotusta voi esiintyä.

Tuloksia näkyy jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen mutta parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla. Suosittelemme kolme käsittelykertaa 2-4 viikon välein, parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Restylane Skin Boosteria ei voida tehdä, jos sinulla on aktiivinen herpes, tulehdus iholla tai tulehduksellinen akne.

Juvederm Volite

Volite on edistyksellinen hyaluronihappohoito, joka syväkosteuttaa ihoa jo yhdellä hoitokerralla sen ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta, tehden ihosta pehmeän ja heleän. Hoidon vaikutus kestää jopa 9 kuukautta.

Hoidossa viedään hyaluronihappoa pienellä neulalla ihoon. Hyaluronihappo sitoo itseensä runsaasti vettä, mikä kosteuttaa ihoa, parantaa elastisuutta, häivyttää juonteita, tasoittaa epätasaisuutta ja karheutta. Hoito stimuloi myös kollageenin tuotantoa, joka on ihon tukikudos. Koko kasvoille tehtynä hoidolla on myös ihoa hienovaraisesti kohottava vaikutus.

Hoito voidaan tehdä kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsiin.

Hoidon jälkeen ei suositella meikkiä 12 tuntiin ja saunomista ja auringonottoa tulee välttää 2 viikon ajan.

Forever yours

Kestopigmentointi 3D-karvatekniikka

Käytämme kulmissa 3D-karvatekniikkaa, jossa karvoja piirretään ohuella neulalla karvojen luontevaa kasvusuuntaa mukaillen yksi karva kerrallaan.

Kulmakarvojen malli suunnitellaan aina tarkasti yhdessä asiakkaan kanssa ensin meikkikynällä, ja näiden raamien sisään pigmentointi tehdään. Toimenpide suunnitteluineen kestää n. 1,5 tuntia. Pigmentointi on lähes kivutonta puudutusaineita käytettäessä. Vahvistuspigmentointi tehdään 1-3 kuukauden sisällä. Henkilöstä riippuen ensimmäisellä kerralla tehdystä pigmentaatiosta jää ihoon 20-80 prosenttia.

Kenelle pigmentoinnista on hyötyä?

 • meikkiallergiat, allergiat kestoväreille
 • huono näkö
 • tärisevä käsi, huono tarkkuus
 • rasvoittuva iho, meikki ei pysy iholla
 • harvat kulmat
 • kulmakarvattomuus
 • kulmien muodon parannus (antaa ryhtiä kasvoille)

Tärkeää tietää!

 • väri kestää ihosta riippuen 1-2 vuotta ja haalistuu pikkuhiljaa pois
 • väri jää vain ihon ylimpään kerrokseen
 • ei suositella raskauden ensimmäisellä kolmanneksella
 • neulat ja värikupit ovat kertakäyttöisiä
 • ripsienpidennykset hankaloittavat silmän rajauksen tekoa, tule pigmentaatioon ilman niitä
 • silmätulehduksen jälkeen odota 2 viikkoa ennen pigmentaatioon tuloa
 • pigmentoinnin tulos näyttää tummemmalta 5-7 päivää, jonka jälkeen ylimääräinen väri lähtee pois hilseilevän ihon mukana
 • silmänrajausten yhteydessä saattaa esiintyä turvotusta luomilla
 • vältä saunomista ja voimakasta hikoilua sekä auringonottoa viikko pigmentaation jälkeen
 • 2-5 päivää pigmentaation jälkeen vältä meikkaamista ja ihonpuhdistusaineita käsitellyllä alueella
 • jos tiedät olevasi menossa pään alueen magneettikuvaukseen, tule silmänrajauspigmentaatioon vasta sen jälkeen tai 2kk aiemmin.
 • otathan huomioon, että käsittely estää verenluovuttamisen neljän kuukauden ajaksi.
 • roaccutan kuurin lopettamisesta tulee olla 6 kuukautta
 • mikäli sairastat diabetesta pyydäthän lääkäriltä luvan pigmentointeihin

Kestopigmentointia emme suosittele keloidiin taipuvaiselle iholle. Tarkat kotihoito-ohjeet ja muut huomioitavat asiat saat tietää Rebelistä.

Kestopigmentointi silmänrajaukset

Silmänrajaukset teemme aivan ripsien tyveen ja sekaan, jolloin lopputulos on hyvin luonnollinen. Toimenpide kestää n.tunnin. Pigmentoiduilla silmänrajauksille helpotat aamurutiineja ja olet aina huolitellun näköinen.

Paranemisaika on n.7-10 päivää ja toimenpiteen jälkeen saattaa silmäluomissa esiintyä turvotusta. Pigmentoinnin vahvistus tehdään aikaisintaan 1kk:n kuluttua, mutta kuitenkin 3kk:n sisään. Alaripsien tyveen ja huuliin emme tee pigmentointeja.

Toimenpide on täysin kivuton.

Microblading

Microblading on kestopigmentointitekniikka, jolla saadaan kauniit ja luonnolliset kulmat.
Kulmat piirretään terällä, joka koostuu 11-14 pienestä neulasta, yksi karva kerrallaan. Pigmenttiväri viedään terällä ihon ylimpiin kerroksiin epidermiksen ja dermiksen väliin pienin viilloin. Microblade -viillot tehdään erittäin tarkasti ja kaarevasti, jolloin ne näyttävät erittäin luonnollisilta.
Kulmakarvojen malli suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ensimmäisellä kerralla ja toimenpiteeseen varataan aikaa 1,5 tuntia.
Noin kuukauden kuluttua kun iho parantunut tehdään vahvistus, jossa vahvistetaan kohdat, joista väri on lähtenyt.

Paranemisaikana (n. 7-10 päivää) iho saattaa hilseillä ja väriä voi lähteä palasina. On erittäin tärkeää olla koskematta kulmiin. Viikonajan tulee välttää aurinkoa, saunomista, uimista sekä hikiliikuntaa. Kulmia hoidetaan voiteella, joka sopii pigmentoinnin jälkeen.

Microblading tekniikalla kulmat pysyvät 1-1,5 vuotta, jonka jälkeen kulmat haalistuvat pois.

Tärkeä tietää!

 • roaccutan kuurin lopettamisesta tulee olla 6 kuukautta
 • mikäli sairastat diabetesta pyydäthän lääkäriltä luvan microbladingiin
 • ei suositella raskauden ja imetyksen aikana
 • otathan huomioon, että käsittely estää verenluovutuksen neljän kuukauden ajaksi
 • ei sovi keloidi taipuvaisille

Mesmerizing Wink

Yumi Lashes- ripsien kestotaivutus

Yumi Lashes on ripsienkestotaivutus menetelmä, joka saa omat ripset näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Tällä menetelmällä ripset taivutetaan ylöspäin, antaen ripsille pituutta, korkeutta ja volyymia, saaden näin ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Hoitoon kuuluu aina taivutuksen lisäksi ripsien kestovärjäys. Hoito aika on 60min. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on ripsien normaali elinkaaren pituus.

Take away

Lahjakortit

Voit ostaa lahjakortin hoitolaamme valitsemallasi summalla tai tiettyyn hoitoon – takuuvarmasti mieluinen lahja kenelle hyvänsä.

DMK Skincare™ -tuotteet

DMK Skincare™ tuotteet kuuluvat farmaseuttiseen vahvuusasteeseen, joka on kosmeettisen asteikon standardien yläpuolella. Tämä tarkoittaa sitä, että DMK Skincare™ -tuotteissa käytetään kosmeettisia aineita korkealaatuisempia raaka-aineita.

DMK käyttää tuotteissaan ainoastaa puhtaimpia kasvipohjaisia, paramedikaalisia raaka-aineita. Paramedikaaliset raaka-aineet sisältävät enemmän aktiivisia aineosia, jotka ovat myös laadultaa parempia kuin tavallisissa kosmeettisissa tuotteissa.

Tavalliset kosmeettiset tuotteet toimivat ainoastaa ihon pinnalla. DMK:n paramedikaaliset ihoa korjaavat tuotteet työskentelevät yhdessä ihon sisäisten toimintojen ja rakenteisen kanssa, vaikuttaen suoraa ongelmien ytimeen.

Kaikki DMK Skin Revision™ -ammattihoidot takaavat tuloksia progressiivisesti. Näitä saavutettuja tuloksia on tärkeää ylläpitää ja tukea kotona suoritettavin ylläpitohoidoin.

Medik8 -tuotteet

Laajasti palkittu hoitosarja, joka on erikoistunut tuotteissaan monipuolisesti eri iho-ongelmien hoitamiseen, kuten ikääntyvä iho, akne sekä kuivuus. Ihonhoitotuotteet on valmistettu parhaista ainesosista ja ne ovat tutkitusti tehokkaita.

Tuotesarjan takana olevalla tiimillä on yli 40 vuoden kokemus ihonhoidon tutkimustyöstä sekä tuotekehittelystä. Tuloksena Medik8 käyttää tuotteissaan paljon keskeisiä sekä tutkittuja ainesosia, kuten Retinolia, C-Vitamiinia, AHA- ja BHA- happoja.

Laadukkaiden ja ihoystävällisten ainesosien vuoksi, tuotteet sopivat myös herkimmällekin iholle.

DP Dermaceuticals -tuotteet

DP Dermaceuticals tuotesarjan tuotteet on kehitetty käytettäväksi erityisesti Dermapen mikroneulaushoidon jälkeen, mutta sopivat tukemaan ja edistämään muitakin anti ageing- hoitoja.

Tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja turvallisia käyttää. Lisäksi tuoteperheeseen kuuluva Cover Recover – meikkivoide on suojaava, korjaava ja hoitava sekä sopii käytettäväksi myös välittömästi hoitojen jälkeen.

Skin Collagen 70 g

Markkinoiden puhtain kollageenivalmiste, joka ei sisällä lainkaan minkäänlaisia lisäaineita. Kyseessä on maustamaton ja 100% puhdas tyypin 1 kollageenivalmiste. Tuote on laktoositon, gluteiiniton, sokeriton ,hiivaton ja soijaton. Valmisteen on useissa kliinisissä tutkimuksissa todettu parantavan ihon laatua. Edistää ihon kauneutta sisältäpäin lisäten ihon kosteutta ja kimmoisuutta sekä nuorekkuutta. Helppo ja miellyttävä nauttia esimerkiksi tuoremehun tai smoothien seassa.