Hoitomenu

Klikkaa hoitoja saadaksesi lisätietoa hoidoista

Tailor made

HydraFacial™

Markkinoiden edistyksellisin ja suosituin HydraFacial™-ihonhoitomenetelmä on saapunut Rebeliin! HydraFacial™ -kasvohoidoilla saadaan välittömiä, silminnähtäviä ja pitkäkestoisia hoitotuloksia. Hoidot sopivat kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. Laitteella voidaan hoitaa: epäpuhdasta ihoa, aknea, hienoja pintaryppyjä ja juonteita, sameaa ihoa, veltostunutta ihoa, ikääntyvää ihoa sekä pigmenttimuutoksia.

HydraFacial™ on menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset musta- ja valkopäistä sekä imeyttämään ja syöttämään iholle tehoaineita. Laitteessa on tehokas alipaineimu, jonka avulla imetään ihosta kerääntyvä kuollut ihosolukko, lika, haitalliset mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Hoito räätälöidään jokaisen asiakkaan ihon tarpeiden mukaan erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla.

HydraFacial™ -hoitojen tehokkuus piilee sen patentoiduissa HydroPeel™ -hoitokärjissä, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen, kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Spiraalimainen muoto synnyttää iholla hoitotiivisteistä vesipyörteen, joka kuorii ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti. Samalla vesipyörteellä tehoaineet saadaan syötettyä syvälle ihoon siten, että ne vaikuttavat iholla vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeenkin.

Hoidon alussa iho pehmennetään, puhdistetaan ja kuoritaan. Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa tyhjennetään epäpuhtaudet ihosta. Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet ovat tehty, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen. Lisäksi Clarifying ja Platinum hoitoihin yhdistetään tehokkaat LED-valohoidot.

Hoidon jälkeen iho näyttää uskomattoman hyvinvoivalta, kuulaalta ja tuntuu puhtaalta, pehmeältä sekä kosteutetulta. Hoito on kivuton eikä vaadi toipumisaikaa. Pientä punoitusta voi esiintyä, mutta se tasoittuu yleensä n. 10-30 minuutin kuluttua.

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja suojata iho Spf-voiteella. Saunomista ja hikiliikuntaa ei suositella hoitopäivänä. Hoidon voi uusia 1-2 viikon välein.

HydraFacial™ Signature -kasvohoito

Ihon peruskuntoa korjaava ja tehokkaasti kosteuttava ja syväpuhdistava kasvohoito. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, puhdistaa, tyhjentää ihohuokoset sekä syöttää tehoaineet ihoon jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Hoitoon on mahdollista yhdistää Glysal-happokuorinta, joka tehostaa ihon uudistumista, tasoittaa juonteita ja ihon väriä sekä puhdistaa epäpuhtauksia.

HydraFacial™ Claryfying -kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hoito kuorii, syväpuhdistaa, tyhjentää ihohuokoset kivuttomasti sekä syöttää tehoaineet ihoon. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja on erinomainen hoito myös sarjahoitona epäpuhtaalle iholle. Hoidon jälkeen iho on syväpuhdistettu, kuulas ja hehkuva sekä hyvin kosteutettu. Hoito sisältää Glysal-happokuorinnan ja tulehduksia sekä talineritystä rauhoittavan LED-valohoidon.

HydraFacial™ Platinum -kasvohoito

Koe täydellinen kokonaisvaltaisin Hydrafacial-kokemus! Tämä hoito korjaa ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia tehden ihosta syväpuhistetun, kuulaan sekä kiinteän. Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, ihohuokosten puhdistuksen, sekä tehoaineoden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu vahva tehoampulli. Hoito sisältää myös ihoa uudistavan sekä kiinteyttävän LED-valohoidon.

DMK- Entsyymiterapia Signature hoito

DMK-hoidot ovat tarkoitettu niille, jotka haluavat todellisia tuloksia. Entsyymiterapia sopii kaikille ihotyypeille ja kaikkien iho oireiden hoitoon. DMK:lla keskitymme parhaiden tuloksien saavuttamiseen ja hoidetaan ihoa progressiivisesti aikaansaaden pitkäkestoisia tuloksia.

DMK Entsyyminaamio palauttaa ihon huippukuntoon! DMK-entsyymiterapiassa hyödynnetään ainutlaatuista välittäjäentsyymien ryhmää. Nämä entsyymit parantavat ihon toimintaa poistamalla kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia, stimuloimalla verenkierto- ja lymfajärjestelmää, ja tuomalla soluille happea, jota ne tarvitsevat uusien, terveiden ihosolujen muodostamiseen, Entsyymiterapia stimuloi uuden kollageenin tuotantoa ja parantaa ihon rakennetta ja solujen toimintaa.

Apua ja ratkaisuja moniin ongelmiin:

 • Ikääntymisen aiheuttamat muutokset, rypyt, veltostuminen, juonteet
 • Herkistynyt/herkkä iho
 • Akne
 • Hyperpigmentaatio
 • Acne Rosacea, punoittava iho
 • Arvet
 • Atooppinen iho

DMK-hoidot yhdessä DMK Skincare™ -kotihoitotuotteiden kanssa palauttavat ihon nuorekkuuden, terveyden ja kauneuden.

DMK-entsyymihoidot ovat maailmankuuluja plasmaattisesta vaikutuksestaan, joka lisää solujen hapensaantia ja poistaa kuona-aineita.

RRPM (Remove-Rebuild-Protect-Maintain), on DMK-konseptin arvostettu hoitometodi, joka on saanut kansainvälistä tunnustusta lääketieteen ammattilaisilta.

DMK-kasvohoidot räätälöidään aina sinulle ja ihollesi sopivaksi.

DMK Instant Lift

Täydellinen hoito erikoistilanteita varten. DMK:n entsyymiterapian ja kasvolihaksia aktivoivan Muscle Banding- naamio yhdistelmä kiinteyttää, kirkastaa ja kiristää ihoa välittömästä.

Hoito hänelle, joka kaipaa välitöntä WOW-efektiä!

Rebel Exclusive

Super-hoitokombo.

Tässä hoidossa yhdistetään mikroneulauksen Ja DMK-entsyymiterapian tehot.

Tämä ainutlaatuinen hoitometodi on veitsetön vaihtoehto ihon kiinteytymiseen, ikämuutoksien hoitoon ja ehkäisyyn, ryppyihin ja kollageenin muodostumisen käynnistämiseen. Tällä hoitokombolla saadaan jo yhdellä kerralla välittömiä tuloksia.

Dermapen4-mikroneulaus

Dermapen4 – uusi, ennennäkemätön ja tehokas mikroneulauslaite!

Dermapen4-mikroneulauksella voimme kiinteyttää ja elvyttää ihoa ja se on tehokas hoito ihon erilaisiin ikämuutoksiin: esim veltostuminen ja ryppyisyys. Dermapen4-mikroneulauksella voidaan hoitaa tehokkaasti myös arpia, aknearpia, laajentuneita ihohuokosia, epäpuhdasta ihoa sekä pigmenttimuutoksia.

Dermapen4-mikroneulauksessa iho käsitellään 16-neulaisella mikroneulauspäällä, joka lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen 1920 kertaa sekunnissa. Mikroneulauksella ihoon syntyvät pienet kanavat käynnistävät ihossa korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu ja ihon uudistuminen nopeutuu. Hyödynnämme Dermapen4-mikroneulauksen uusinta huipputeknologiaa, jolla ihoon  saavutetaan hallittu trauma, joka saa ihon korjaamaan itseään luonnollisesti sekä turvallisesti.

Hoitotulokset ovat nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoiset ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 3-6 hoitokerran jälkeen. Hoitoa suositellaan noin  3-6 kerran hoitosarjana yleensä 4-6 viikon välein. Ihon kunto paranee jopa 6-10 kk hoitojen jälkeen, kun kollageenin muodostus on saatu aktivoitumaan ja kotihoitoa jatketaan laadukkailla kotihoitotuotteilla.

Hoidon jälkeen iho punoittaa ja iho saattaa hilseillä kevyesti 1-2 vuorokautta hoidon jälkeen.

 • käsittele ja pese kasvosi hellävaraisesti.
 • vältä aurinkoa vähintää 2vko ajan hoidon jälkeen. Suojaa iho aurinkovoiteella.
 • anna ihon kuoriutua itsestään.
 • käytä turvallisia ihonhoitotuotteita.
 • ei meikkiä hoitopäivänä.
 • vältä voimakasta liikuntaa ja saunaa 2 vrk hoidon jälkeen.

Dermapen4-mikroneulaushoidon lisäpalvelut:

Über Peel:

Über Peel – ainutlaatuisia aktiiviaineita sisältävä kemiallinen kuorinta tehostamaan ihon uudistumista. Mikroneulaus ja kemiallinen kuorinnan yhdistelmä sopii erinomaisesti ryppyjen madaltamisessa, arpien ja aknen hoidossa, pigmenttimuutosten vaalentamisessa, ihon kirkastamisessa sekä tekstuurin parantamisessa.

Aktiiviaineen imeyttäminen:

Tarkoin valituilla aktiiviaineilla saamme ravittua sekä kosteutettua tehokkaasti ihoa mikroneulaushoidon yhteydessä. Aktiiviaine valitaan yksilöllisesti jokaisella hoitokerralla. Vaihtoehtoina kantasoluseerumi, antioksidantti cocktail, vitamiini cocktail, kulta/kasvutekijä seerumi sis. 24K kultaa.

BB-Glow

Your skin but better!

Maailmalla suuren suosion saavuttanut BB-Glow hoitokokonaisuus on nyt sapunut Suomeen, Rebel Helsinkiin! Haluaisitko saada luonnollisesti heleän ja tasaisen ihon, ilman meikkiä?

BB-Glow hoidossa mesoterapilla imeytetään heleyttävä tehoseerumi ja nanoteknologialla viedään sävyseerumi tasaisesti ihon uusiutuviin kerroksiin. Seerumit sisältävät tehokkaita antioksidantteja, kasvutekijöitä ja kultaa hyvin imeytyvissä muodoissa. Hoidossa käytettävä seerumi valitaan aina yksilöllisesti asiakkaan ihon kunnon ja ihotyypin mukaan. BB-Glow sävyseerumi luo iholle tasaisen ja luonnollisen ihon sävyn, kevyt – medium tason peittävyydellä.

BB-Glow hoidolla voimme tehokkaasti:

 • tasoittaa ihonsävyä
 • häivyttää pigmenttimuutoksia
 • stimuloida kollageenin- ja elastaanin tuotantoa
 • syväkosteuttaa ihoa
 • häivyttää pintaryppyjä
 • supistaa ihohuokosia
 • lisätä ihon kimmoisuutta
 • imeyttää ihoon antioksidantteja ja ravintoaineita

Tuotesarja on johtava Korealainen Stayve, jonka tuotteet ovat turvallisia ja tutkittuja. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja iho-ongelmille, hoito on kivuton. Iho näyttää säteilevältä ja hehkuvalta välittömästi hoidon jälkeen ja hoitotulos paranee seuraavien viikkojen aikana. Hoidon jälkeen iholla saattaa esiintyä punoitusta muutaman tunnin ajan ja seuraavia ohjeita tulisi noudattaa:

 • ei meikkiä 24h
 • seuraavat 2 päivää tulee välttää saunomista, uimista ja hikoilua
 • suoraa auringonvaloa on vältettävä 14 päivän ajan. Spf 50 käyttö on suositeltavaa.

Saavuttaaksesi keskitason peittävyyden sekä pitkäkestoisen hoitotuloksen, hoito tulee tehdä 3 x sarjahoitona viikon välein. Huomioithan, että voimakkaat ihoa uudistavat hoidot/tuotteet (esim. Mikroneulaus, vahva retinol) saattavat lyhentää BB-Glow hoidon kestoa.

Meso-Glow

Ravittu, heleä ja hyvinvoiva iho. Meso-Glow hoito uudistaa, hoitaa ja syväkosteuttaa ihoa. Hoidossa yhdistyy mikroneulaus ja mesoterapia, joiden avulla ihoon imeytetään tehoaineita ihotyypin mukaisesti. Tehoaineet ovat antioksidantteja, kasvutekijöitä ja kultaa sisältäviä seerumeita.

Hoito sopii kaikille ihotyypistä ja iho-ongelmista riippumatta ja on erinomainen myös ylläpitämään kaunista hehkua. Hoito myös silottaa juonteita sekä häivyttää pigmenttimuutoksia ja ihohuokosia.

Meso-Glow hoidossa käytettävä tuotesarja on johtava Korealainen Stayve, jonka tuotteet ovat turvallisia ja tutkittuja. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja iho-ongelmille, hoito on kivuton. Iho näyttää hehkuvalta ja ravitulta välittömästi. Hoidon jälkeen iholla saattaa esiintyä punoitusta muutaman tunnin ajan ja seuraavia ohjeita tulisi noudattaa:

 • ei meikkiä 24h
 • seuraavat 2 päivää tulee välttää saunomista, uimista ja hikoilua
 • suoraa auringonvaloa on vältettävä 14 päivän ajan. Spf 50 käyttö on suositeltavaa.

Work of art -sairaanhoitajan hoidot

Plaxpot -plasmavalohoito

Medikaalisen sertifikaatin saanut Plaxpot -plasmavalolaite, jossa on oma patentoitu plasmageneraattori. Vallankumouksellinen veitsetön silmäluomien- ja kasvojenkohotusmenetelmä. Toimenpide ei vaadi leikkausta ja on loistava vaihtoehto kirurgisille toimenpiteille. Silottaa ja kohottaa vähentämällä ylimääräistä ihoa.

Hoitoalueet:

 • Löysä leuanaluskudos, ”hamsteripussit”
 • Kaulan juonteet ja rypyt
 • Silmäpussit ja alaluomien rypyt
 • Huulirypyt
 • Yläluomien- ja kulmakarvojen kohotus
 • Sibeliusrypyt
 • Aknearvet
 • Ihohuokoset
 • Luomien poisto

Plaxpot -plasmavalolaite kehittää pienen plasma-valokaaren hoitolaitteen kärjestä hoidettavaan ihoon. Käsitelty ihon pinta reagoi välittömästi – solut vetäytyvät lähemmäksi toisiaan, jolloin ylimääräinen ihokudos kiinteytyy ja kutistuu.

Hoidon aikana käsiteltävä alue puudutetaan ja ihoon syntyy pieniä ruskehtavia pisteitä, jotka tasoittuvat muutamassa päivässä muuttuen lopulta vaaleiksi ruviksi. Noin viikon kuluttua ruvet irtoavat, mutta hoidettu alue saattaa olla epätasainen/pilkukas ja punoittava vielä usean viikon ajan. Ihon palautuminen on yksilöllistä.

Hoidon jälkeen käsitelty alue punoittaa, kuumottaa ja saattaa olla turvoksissa 2-7 vuorokautta.

Ensimmäinen viikko:

– käsittele ja pese hoidettu alue hellävaraisesti

– vältä hikiliikuntaa, saunaa, aurinkoa sekä uimista

– meikkiä ei suositella käytettävän, kunnes hoidosta jäänet ruvet ovat täysin irronneet iholta

– rupien aikana ja niiden irrottua on tärkeää käyttää hoidetulla alueella vahvaa aurinkosuojaa pigmentoitumisen välttämiseksi.

Yksityiskohtaiset hoito-ohjeet käydään läpi hoidon jälkeen ja valikoimastamme löytyy sopivat jälkihoitotuotteet. Huolellinen kotihoito on tärkeä osa toimenpidettä.

Ihoa kiinteyttävissä Plaxpot -plasmavalohoidoissa tulokset tulevat välittömästi ja paranevat vielä 12 viikon ajan. Saavutetut tulokset kestävät ihosta riippuen 2-4 vuotta. Yleensä tuloksien saavuttamiseen riittää yksi käsittelykerta, mutta lähtötilanteesta riippuen voidaan tarvita toinen tai kolmas käsittely. Uusintahoidon ajankohta on n. 30 vuorokauden kuluttuessa edellisestä toimenpiteestä.

Esteet Plaxpot -hoidolle: vaikea sydänsairaus, sydämentahdistin, diagnosoitu syöpäsairaus, epilepsia, raskaus, verenvuototauti, diabetes, veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys.

Botox (Azzalure)

Botuliini on tehokas tapa korjata ja vähentää ihon ilmejuonteita ja -ryppyjä.

Botuliinilla voidaan hoitaa ilmejuonteita kuten kulmakarvojen välisiä ryppyjä, otsan vaakaryppyjä ja naururyppyjä silmien ympärillä. Botuliinihoidolla voidaan myös ennaltaehkäistä ryppyjen syntymistä. Ilmerypyt syntyvät kun vuosien mittaan uurteet esim. otsassa syvenevät ja ja saattavat jäädä näkyviin, vaikka otsa olisikin täysin rentona. Tämä tekee helposti ihmisestä väsähtäneen ja jopa hieman vihaisen näköisen. Botuliinilla voidaan kohottaa myös laskeutuneita kulmakarvoja.

Botuliini-hoidolla saadaan hyvin luonnollinen lopputulos ja väsähtäneen näköiseen ulkonäköön nuorekkuutta, pirteyttä ja elinvoimaa!

Botuliinihoito on nopea, eikä se vaadi pitkää toipumisaikaa. Botuliinia viedään pienin pistoksin suoraan haluttuun lihakseen ja sen vaikutus alkaa näkymään 3-5 päivän kuluttua ja tulos kestää keskimäärin 4-6 kuukautta, jonka jälkeen hoito voidaan uusia.

Hoidon jälkeen iholla näkyy pieniä pistosjälkiä ja lisäksi voi ilmetä pientä turvotusta ja punoitusta. Meikkiä voi levittää iholle 2 tuntia hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen 2 vrk tulisi välttää urheilua, saunaa ja aurinkoa.

REBEL Helsinki on saanut Valviran ja Aluehallintoviraston virallisen rekisteröinnin terveydenhuollon palveluiden ja botuliinipistosten tekemiseen. Botuliinipistokset suorittaa aina Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattilainen, sairaanhoitaja Reija Lommi, joka on erikoistunut esteettisiin ja medikaalisiin hoitoihin. Toimimme yhteistyössä vastuulääkärimme Heidi Liljan kanssa.

Esteet Botuliinihoidolle:

 • Roaccutan kuuri, tai jos kuurin päättymisestä on kulunut alle 6kk
 • Raskaus ja imetys
 • Aktiivinen herpes tai ihotulehdus
 • A Botuliinitoksiini allergia
 • Myasthenia gravis tai Eaton-Lambertin oireyhtymä

Täyteainehoidot

Luonnollisuus on avainsana täyteainehoidoissamme.

Täyteainehoitoja käytetään ryppyjen ja juonteiden häivyttämiseen, ihon nuorentamiseen, kasvonpiirteiden korostamiseen ja huulten täyttämiseen. Lopputuloksen voit huomata heti hoidon jälkeen: ilmeestä tulee välittömästi pirteämpi, täyteläisempi ja nuorekkaampi. Täyteaineilla voi myös tasoittaa arpia ja kuoppaista ihoa (esim. aknearvet).

Täyteaine sisältää synteettisesti valmistettua erittäin puhdasta hyaluronihappogeeliä, joka muistuttaa ihossa itsessään olevaa hyaluronihappoa.

Rebel Helsingissä käytämme Restylane täyteaineita. Kaikki käyttämämme täyteaineet ovat hyvin korkealaatuinen, tutkittuja ja puhtaita hyaluronihappo-tuotesarjoja, täyteaine sarja on johtavan lääkeyrityksen valmistama. Täyteaineet ovat hyvin elastisia ja sen vuoksi ne mukautuvat täydellisesti ja pehmeästi erilaisten ihotyyppien ja juonteiden mukaisesti. Tällöin lopputulos näyttää luonnolliselta ja kauniilta.

Hoitoalueita täyteaineille ovat mm. huulet, poskipäät, nasolabiaalijuonteet ja alaspäin kääntyneet suupielet.

Rebel Helsingissä täyteainehoidot suorittaa sairaanhoitaja, jolla on vankan ammattitaidon lisäksi myös hyvä esteettinen silmä ja taito tehdä luonnollista ja tyylikästä jälkeä.

Hoidon jälkeen käsitellyllä alueella saattaa esiintyä punoitusta, turvotusta ja mustelmia 2-14 vrk:n ajan. Saunaa ja urheilua on hyvä välttää hoidonjälkeiset 2 vrk, ja huulten täytön jälkeen myös kuumaa juotavaa ja syötävää on syytä välttää seuraavan 2 tunnin ajan.

Restylane Skin Booster

Skin Booster injektiohoito on ainutlaatuinen syväkosteuttava hoitomuoto, joka parantaa ihon laatua ja antaa sille luonnollista hehkua. Hoito palauuttaa ihon kimmoisuuden ja hävittää pieniä juonteita. Hoidettavina alueina ovat kasvot, kaula, dekoltee sekä kämmenselät.

Skin Booster sisältää stabiloitua hyaluroniahappoa, joka käsitellystä alueesta riippuen kestää jopa 12 kuukautta. Skin Boosters-hoidoissa ihoon viedään mikropistoksina hyaluronihappoa, joka on 99-prosenttisesti ihon oman, kosteutuksesta huolehtivan hyaluronihapon kaltaista. Skin Boosters-hoitojen vaikutuksen sekä näkee että tuntee: syväkosteutettu iho tuntuu pehmeältä ja sileältä ja näyttää hehkuvalta. Hoidon jälkeen ihossa ei ole paukamia, mutta punoitusta sekä pientä turvotusta voi esiintyä.

Tuloksia näkyy jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen mutta parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla. Suosittelemme kolme käsittelykertaa 2-4 viikon välein, parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Restylane Skin Boosteria ei voida tehdä, jos sinulla on aktiivinen herpes, tulehdus iholla tai tulehduksellinen akne.

Dermapen Cryo

Ihon kauneusvirheiden poisto jäädyttämällä. Dermapen Cryolla voidaan poistaa ihon pieniä virheitä turvallisesti vaurioittamatta tervettä ihoa. Dermapen Cryossa käytetään nestemäistä typpeä, joka jäädyttää hoidettavan kohteen nopeasti ja kivuttomasti. Hoidettavia kohteita ovat mm. luomet, kirsikkaluomet, varsiluomet, rasvaluomet, syylät, iän tuomat ihomuutokset. Hoito voidaan uusia kahden viikon kuluttua ensimmäisestä kerrasta.

On suositeltavaa, että poistettavat luomet kuten aurinkokeratoosit, rasvaluomet, verisuoniluomet, dermatofibroomat ovat lääkärin tarkistamia ja todettu hyvälaatuisiksi ennen hoitoa

Forever yours

Micropigmentointi ja Microblading

Micropigmentointi (kestopigmentointi):

 • Hiuskarvatekniikka – super luonnollinen karvatekniikka, myös niille, joilla ei ole omia karvoja.
 • Hiuskarvatekniikka + Shading Fluffy Brows W – BroW- ainutlaatuinen uusin hiuskarva+shading tekniikka, lopputulos on luonnollinen.
 • Puuteritekniikka – pehmeä uusin varjostustekniikka, näyttää kevyen puuterimaiselta. Kulmat näyttävät hyvin luonnolliselta ja hoidetuilta.

Silmänrajaukset teemme tarkasti ”turvallista” aluetta välttäen esimerkiksi silmien sisänurkkaa, jottei kyynelkanava vahingoitu.

 • Ripsilinjan täyttö ylärajaus – hyvin luonnollinen rajaus ripsien tyvessä
 • Ripsilinjan täyttö ylä- ja alarajaus – hyvin luonnollinen ylä- ja alaripsien tyvessä
 • Ripsilinjan täyttö + shading ylärajaus – ripsilinjan täyttö + kevyt varjostus
 • Klassinen rajaus – ripsilinjan tyvitäyttö + kissamainen siipirajaus
 • Ripsilinjan täyttö alarajaus – tehdään vain, jos ylärajaus on jo olemassa

Aquarell huulipigmentointitekniikka on huulten kevyt kestomeikki, se tehdään erittäin kevyesti värittämällä ihoa kuten puuterikulmatkin.

Huultenpigmentointi aloitetaan tekemällä piirros huulien rajojen mukaisesti, tarvittaessa korjataan muotoa. Lopputulos voi olla halutessa hyvin luonnollinen (nude) tai halutessa meikkimäinen ns huulipuna efekti (huulesta erottuvampi sävy). Aquarell huulista voidaan asiakkaan toiveiden mukaan tehdä luonnollisen hienostuneet, näyttävät ja meikkimäiset tai mitä vain näiden väliltä.

 • Huulirajaus + rajan häivytys – oman huulilinjan vahvistus/korjaus + rajan häivytys
 • Aquarell väritys – koko huulen kevyt väritys, kaunis huulen sävyä tasoittava väri
 • Huulipuna väritys – koko huulen väritys, huulipuna efekti

Microblading: Valitse Microblading tekniikka silloin, kun tahdot karvojen pysyvän myös parantuessa hyvin tarkkarajaisina. Kulmat piirretään manuaalisesti terällä, yksi karva kerrallaan.

 • Hiuskarvatekniikka – erittäin luonnollinen, karvamainen lopputulos
 • Hiuskarva + shading – jäljitellään omien karvojen vahvuutta ja suuntaa + kevyt varjostus kulman keskikohdassa, hieman meikatumpi lopputulos hiuskarvatekniikkaan verrattuna

Tärkeä tietää!

 • sinun ei tarvitse tietää etukäteen millä tekniikalla tahdot pigmentointisi tehtävän. Kulmakarvojen malli ja tekniikka suunnitellaan aina tarkasti yhdessä asiakkaan kanssa ennen käsittelyä
 • toimenpide kestää noin 2 tuntia
 • vahvistuspigmentointi tehdään 1-3 kk sisällä, mikäli vahvistusta ei tehdä, pysyvyys on n. 6 kk
 • pigmenttiväri kestää ihosta riippuen 1-2 vuotta ja haalistuu pikkuhiljaa pois
 • pigmenttiväri jää vain ihon ylimpään kerrokseen
 • ei suositella raskauden ensimmäisellä kolmanneksella
 • neulat ja värikupit ovat kertakäyttöisiä
 • ripsipidennykset hankaloittavat silmän rajauksen tekoa, tule pigmentointiin ilman niitä
 • silmätulehduksen jälkeen odota 2 viikkoa ennen pigmentointiin tuloa
 • pigmentoinnin tulos näyttää tummemmalta 5-7 päivää, jonka jälkeen ylimääräinen väri lähtee pois hilseilevän ihon mukana
 • silmänrajauksen yhteydessä saattaa esiintyä turvotusta luomilla
 • vältä saunomista ja voimakasta hikoilua sekä auringonottoa viikko pigmentoinnin jälkeen
 • 5-7 päivää pigmentaation jälkeen vältä meikkaamista ja ihonpuhdistusaineita käsitellyllä alueella
 • otathan huomioon, että käsittely estää verenluovuttamisen neljän kuukauden ajaksi
 • Roaccutan kuurin lopettamisesta tulee olla 6 kuukautta
 • mikäli sairastat Diabetesta, pyydäthän lääkäriltä luvan pigmentointeihin

Kestopigmentointia emme suosittele keloidiin taipuvaiselle iholle. Tarkat kotihoito-ohjeet saat toimenpiteen jälkeen mukaasi Rebel Helsingistä ja ovat luettavissa myös osoitteessa: https://www.alisam.fi/kotihoito-ohje/

Mesmerizing Wink

Yumi Lashes- ripsien kestotaivutus

Yumi Lashes on ripsienkestotaivutus menetelmä, joka saa omat ripset näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Tällä menetelmällä ripset taivutetaan ylöspäin, antaen ripsille pituutta, korkeutta ja volyymia, saaden näin ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Hoitoon kuuluu aina taivutuksen lisäksi ripsien kestovärjäys. Hoito aika on 60min. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on ripsien normaali elinkaaren pituus.

Take away

Lahjakortit

Voit ostaa lahjakortin hoitolaamme valitsemallasi summalla tai tiettyyn hoitoon – takuuvarmasti mieluinen lahja kenelle hyvänsä.

Mark Birch Trichologist

Mark Birch Trichologist sarjan takana on maailmankuulu trikologi, hiusten ja hiuspohjan asiantuntija, jolla on 35 vuoden kokemus työskentelystä vakavienkin hiustenlähtö-tapausten sekä hiuspohjan häiriöiden hoidossa. Kymmenien vuosien tutkimus- ja kehitystyön myötä syntyi ainutlaatuinen ja tehokas tuotesarja.

Sarjan tuotteet palauttavat hiuspohjan tasapainon ja aktivoi hiusten kasvua huolimatta hiustenlähdön tai -ohenemisen syistä. Puhdas, tasapainoinen, ravittu hiuspohja on lähtökohta kaikille, jotka haluavat saavuttaa terveet sekä vahvat hiukset. Mark Birch Trichologist sarja sisältää shampoon, hoitoaineen, hoitotiivisteet sekä ravintolisät, joiden avulla on mahdollista aktivoida hiusten kasvua turvallisesti.

Englannissa valmistetut tuotteet ovat hypoallergeenisia, niitä ei ole testattu eläinkokein eivätkä ne aiheuta sivuvaikutuksia. Tuotteet ovat vegaanisia.

DMK Skincare™ -tuotteet

DMK Skincare™ tuotteet kuuluvat farmaseuttiseen vahvuusasteeseen, joka on kosmeettisen asteikon standardien yläpuolella. Tämä tarkoittaa sitä, että DMK Skincare™ -tuotteissa käytetään kosmeettisia aineita korkealaatuisempia raaka-aineita.

DMK käyttää tuotteissaan ainoastaa puhtaimpia kasvipohjaisia, paramedikaalisia raaka-aineita. Paramedikaaliset raaka-aineet sisältävät enemmän aktiivisia aineosia, jotka ovat myös laadultaa parempia kuin tavallisissa kosmeettisissa tuotteissa.

Tavalliset kosmeettiset tuotteet toimivat ainoastaa ihon pinnalla. DMK:n paramedikaaliset ihoa korjaavat tuotteet työskentelevät yhdessä ihon sisäisten toimintojen ja rakenteisen kanssa, vaikuttaen suoraa ongelmien ytimeen.

Kaikki DMK Skin Revision™ -ammattihoidot takaavat tuloksia progressiivisesti. Näitä saavutettuja tuloksia on tärkeää ylläpitää ja tukea kotona suoritettavin ylläpitohoidoin.

Medik8 -tuotteet

Laajasti palkittu hoitosarja, joka on erikoistunut tuotteissaan monipuolisesti eri iho-ongelmien hoitamiseen, kuten ikääntyvä iho, akne sekä kuivuus. Ihonhoitotuotteet on valmistettu parhaista ainesosista ja ne ovat tutkitusti tehokkaita.

Tuotesarjan takana olevalla tiimillä on yli 40 vuoden kokemus ihonhoidon tutkimustyöstä sekä tuotekehittelystä. Tuloksena Medik8 käyttää tuotteissaan paljon keskeisiä sekä tutkittuja ainesosia, kuten Retinolia, C-Vitamiinia, AHA- ja BHA- happoja.

Laadukkaiden ja ihoystävällisten ainesosien vuoksi, tuotteet sopivat myös herkimmällekin iholle.

DP Dermaceuticals -tuotteet

DP Dermaceuticals tuotesarjan tuotteet on kehitetty käytettäväksi erityisesti Dermapen mikroneulaushoidon jälkeen, mutta sopivat tukemaan ja edistämään muitakin anti ageing- hoitoja.

Tuotteet ovat kliinisesti testattuja. Lisäksi tuoteperheeseen kuuluva Cover Recover – meikkivoide on suojaava, korjaava ja hoitava sekä on turvallinen käyttää myös välittömästi hoitojen jälkeen.

Skin Collagen 70 g

Markkinoiden puhtain kollageenivalmiste, joka ei sisällä lainkaan minkäänlaisia lisäaineita. Kyseessä on maustamaton ja 100% puhdas tyypin 1 kollageenivalmiste. Tuote on laktoositon, gluteiiniton, sokeriton, hiivaton ja soijaton. Valmisteen on useissa kliinisissä tutkimuksissa todettu parantavan ihon laatua. Edistää ihon kauneutta sisältäpäin lisäten ihon kosteutta ja kimmoisuutta sekä nuorekkuutta. Helppo ja miellyttävä nauttia esimerkiksi tuoremehun tai smoothien seassa.

Saatavilla myös täyttöpussi.