Hetki kauneudelle Helsingin sydämessä

Me Rebel Helsingillä haluamme luoda jokaiselle asiakkaallemme rennon ja miellyttävän kokemuksen oman kauneudenhoidon parissa. Välittömästä tunnelmasta pääset nauttimaan upeissa tiloissamme Helsingin sydämessä, jossa ihon ja kauneudenhoidon erikoisosaajamme pitävät huolen sinusta ja kaikista kauneutesi tarpeista.

Esteettisen kauneudenhoidon huippuammattilaisia

Reija Lommi

sairaanhoitaja, perustaja

Alunperin sairaanhoitajaksi valmistuneella Reija Lommilla on yli 20 vuoden kokemus kauneusalalta. Rebelin perustajana Reijalla on vahva visio ja halu tarjota asiakkaillemme näkyviä, mutta silti erittäin luonnollisia lopputuloksia esteettisen alan uusimmilla tekniikoilla. Reijan erityisvahvuuksia ovat naisten kasvojen muoto ja niiden kauniit yksilölliset ominaispiirteet. Reijan tarkka ja luonnollisen tyylikäs kädenjälki näkyy parhaiten mm. huulten muotoilussa ja muissa täyteainehoidoissa. Rebelissä Reija tekee pistoshoitoja, kuten Profhilo, botuliini, Sunekos ja täyteainehoidot, sekä Plaxpot-plasmavalohoitoja.

Reijan sydämellinen, lämmin ja yksilöllinen lähestymistapa takaa asiakkaillemme miellyttävän hoitokokemuksen.

 

Ajanvaraus sopimuksen mukaan

Alisa Myöhänen

kestopigmentoija

Alisa Myöhänen on luonnollisesta ja tarkasta kädenjäljestään tunnettu, kansainvälisestikin kouluttautunut kosmetologi. Kokemusta Alisalla on alalta jo yli 30-vuoden ajan ja hän on toiminut myös kestopigmentointi- ja microblading kouluttajana jo vuodesta -97. Alisalle on tärkeintä, että asiakas saa itselleen juuri hänelle sopivat, yksilöllisesti suunnitellut pigmentoinnit. 

Heidi Lilja

vastuulääkäri, yleiskirurgian erikoislääkäri

Yleiskirurgian erikoislääkäri Heidi Liljan erikoisosaamista ovat kirurgiset toimenpiteet, gynekomastia, lasertoimenpiteet, rasvaimut sekä injektiohoidot. Heidille on tärkeää asiakkaan toiveet ja tavoitteet sekä luonnollisen kaunis lopputulos. Heidi on Rebel Helsingin vastuulääkäri ja pitää vastaanottoa sopimuksen mukaan. 

Janette Tolvanen

hoitolavastaava

”Ihana asiakkaamme, olet minulle tärkeä!” 

Janette vastaa Rebelin päivittäisestä toiminnasta ja asiakaspalvelusta. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää koskien palveluitamme tai ajanvarausta, voit kääntyä Janeten puoleen.

REBEL Helsinki

Meidän missiomme on vahvistaa naisten itsetuntoa kauneuden avulla ja kapinoida maan vetovoiman vaikutuksia vastaan.

Rebel Helsinki Oy
+358 407 771 207
Fabianinkatu 4 b 15, 00130 Helsinki (3. kerros)
rebel@rebelhelsinki.fi