Hetki kauneudelle Helsingin sydämessä

Me Rebel Helsingillä haluamme luoda jokaiselle asiakkaallemme rennon ja mielyttävän kokemuksen oman kauneudenhoidon parissa. Välittömästä tunnelmasta pääset nauttimaan upeissa tiloissamme Helsingin sydämessä, jossa ihon ja kauneudenhoidon erikoisosaajamme pitävät huolen sinusta ja kaikista kauneutesi tarpeista.

Esteettisen kauneushoidon huippuammattilaisia

Reija Lommi

sairaanhoitaja, perustaja

Alunperin sairaanhoitajaksi valmistunut Reija Lommilla on yli 20 vuoden kokemus kauneusalalta. Reijan erityisvahvuuksia ovat naisten kasvojen muoto ja niiden kauniit mittasuhteet. Reijan tarkka ja luonnollisen tyylikäs kädenjälki näkyy parhaiten mm. huulten muotoilussa ja muissa täyteainehoidoissa. Rebelissä Reija tekee pistoshoitoja sekä Plaxpot-plasmavalohoitoja.

Sari Kinnunen

kosmetologi, Ihoterapeutti

Ihonhoidon huippuammattilainen Sari on työskennellyt ihonhoidon parissa jo 15-vuoden ajan. Rebelillä hän vastaa mm. Dermapen4-mikroneulauksesta sekä HydraFacial-hoidoista. DMK Ihoterapeuttina Sarilla on kokemusta myös monien ihosairauksien, kuten Rosacea ja aknen hoidosta. Sarin tavoite onkin mahdollistaa yksilöllisesti räätälöityjen hoitojen kautta hyvinvoiva iho ja auttaa asiakasta saavuttamaan parempi itsevarmuus. Empaattinen Sari osaa taidokkaasti räätälöidä juuri oikean hoidon Sinun ja ihosi tarpeiden mukaan.

Ajanvaraus sopimuksen mukaan

Alisa Myöhänen

kestopigmentoija

Alisa Myöhänen on luonnollisesta ja tarkasta kädenjäljestään tunnettu, kansainvälisestikin kouluttautunut kosmetologi. Kokemusta Alisalla on alalta jo yli 30-vuoden ajan ja hän on toiminut myös kestopigmentointi- ja microblading kouluttajana jo vuodesta -97. Alisalle on tärkeintä, että asiakas saa itselleen juuri hänelle sopivat, yksilöllisesti suunnitellut pigmentoinnit. 

Heidi Lilja

vastuulääkäri, yleiskirurgian erikoislääkäri

Yleiskirurgian erikoislääkäri Heidi Liljan erikoisosaamista ovat kirurgiset toimenpiteet, gynekomastia, lasertoimenpiteet, rasvaimut sekä injektiohoidot. Heidille on tärkeää asiakkaan toiveet ja tavoitteet sekä luonnollisen kaunis lopputulos. Heidi on Rebel Helsingin vastuulääkäri ja pitää vastaanottoa sopimuksen mukaan. Kirurgiset toimenpiteet Heidi suorittaa Plastic Surgery Centerissä.

REBEL Helsinki

Meidän missiomme on vahvistaa naisten itsetuntoa kauneuden avulla ja kapinoida maan vetovoiman vaikutuksia vastaan.

Rebel Helsinki Oy
+358 407 771 207
Fabianinkatu 4 b 15, 00130 Helsinki (3. kerros)
rebel@rebelhelsinki.fi