Raikas ja hyvinvoiva iho

Skin

Raikkaan ja hyvinvoivan ihon salaisuus ovat oikeat tehoaineet ja menetelmät. Tehokkailla hoidoillamme taklaamme aknea, rosecaeta ja pigmenttimuutoksia sekä mahdollistamme ihon pitkäaikaisia kiinteyttäviä tuloksia.

HydraFacial™

HydraFacial™ on ehdottomasti markkinoiden edistyksellisin ja suosituin ihonhoitomenetelmä! 

HydraFacial™ -kasvohoidoilla saadaan välittömiä, silminnähtäviä ja pitkäkestoisia hoitotuloksia. Hoidon jälkeen iho näyttää uskomattoman hyvinvoivalta, kuulaalta ja tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito on täysin kivuton eikä vaadi toipumisaikaa.

Hoito räätälöidään jokaisen asiakkaan ihon tarpeiden mukaan ja se sopii kaikenikäisille ja kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. 

HydraFacial hoitaa: 

  • Epäpuhdasta ihoa
  • Aknea
  • Hienoja pintaryppyjä ja juonteita
  • Sameaa, veltostunutta ja ikääntyvää ihoa
  • Pigmenttimuutoksia

HydraFacial™ Signature -kasvohoito

120,00 €

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. 

HydraFacial™ Clarifying -kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä iho samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led- valohoidolla. 

155,00 €

HydraFacial™ Clarifying, täydennys LED-valohoito

35,00 €

HydraFacial™ Platinum -kasvohoito

Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoito tehdään kasvojen alueelle. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla. 

299,00 €

HydraFacial™ Age Refinement –kasvohoito

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™ happokuorintaa, Dermabuilder™ peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led-valohoidolla. 

190,00 €

HydraFacial™ Age Refinement, täydennys LED-valohoito

35,00 €

HydraFacial™ Radiance –kasvohoito

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led -valohoidolla. 

195,00 €

HydraFacial™ Radiance, täydennys LED-valohoito

35,00 €

HydraFacial™ Restorative –kasvohoito

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä, vaikuttaa ihon rakenteeseen, aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™ happokuorintaa, RegenGF™ peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidossa saadaan paras lopputulos sarjahoidolla 3-5 x. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led -valohoidolla. 

210,00 €

HydraFacial™ Restorative, täydennys LED-valohoito

35,00 €

+ - Lisätietoja hoidosta

HydraFacial™ on menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset musta- ja valkopäistä sekä imeyttämään ja syöttämään iholle tehoaineita, jotka vaikuttavat iholla vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeenkin.

Iholla voi esiintyä pientä punoitusta hoidon jälkeen, mutta se tasoittuu n. 10-30 minuutin kuluttua. Hoidon voi uusia 1-2 viikon välein.

+ - Ensimmäisen viikon hoito-ohje

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja suojata iho spf-voiteella.

Saunomista ja hikiliikuntaa ei suositella hoitopäivänä.

Dermapen4-mikroneulaushoito

Dermapen4-mikroneulauslaite on uusinta huipputeknologiaa! Tehokas ja turvallinen Dermapen4-mikroneulaushoito kiinteyttää ja elvyttää ikääntymisen aiheuttamaa veltostunutta ja ryppyistä ihoa. Dermapen4-mikroneulauksella voidaan lisäksi hoitaa tehokkaasti arpia, aknearpia, laajentuneita ihohuokosia, epäpuhdasta ihoa sekä erilaisia pigmenttimuutoksia.

Lisäpalvelut:

L.E.D-valoterapia: 

Kliinisesti todistettu lääketieteellisen luokan LED-valohoito. LED-valohoito rauhoittaa ihoa, nopeuttaa toipumista hoidon jälkeen sekä tehostaa neulauksen vaikutusta parantamalla kollageenin ja elastiinin tuotantoa vähentäen silminnähden ryppyjä. LED-valohoito supistaa ihohuokosia, parantaa ihon kosteustasapainoa, vähentää pigmentaatiota ja maksaläiskiä kirkastaen ja tasoittaen ihonsävyä.  Tuloksena täyteläinen iho, jossa rypyt ja juonteet ovat madaltuneet. LED-valohoito on erinomainen lisä kaikkiin Rebelin kasvohoitoihin tehostamaan hoitotuloksia.

Über Pro Peel:

Mikroneulauksen ja ainutlaatuisia aktiiviaineita sisältävän kemiallisen kuorinnan yhdistelmä sopii erinomaisesti ryppyjen madaltamisessa, arpien ja aknen hoidossa, pigmenttimuutosten vaalentamisessa, ihon kirkastamisessa sekä tekstuurin parantamisessa.

Aktiiviaineen imeyttäminen:

Yksilöllisesti jokaisella hoitokerralla valittavilla aktiiviaineilla ravitaan ja kosteutetaan ihoa tehokkaasti mikroneulaushoidon yhteydessä. Vaihtoehtoina ovat antioksidantti cocktail, vitamiini cocktail tai 24 karaatin kultaa sisältävä kulta/kasvutekijäseerumi.

Dermapen4 -hinnasto

Kasvot ja kaula

250,00 €

Kasvot, kaula ja dekoltee

290,00 €

Kolmen kerran sarjahoito (kasvot & kaula)

720,00 €

Kolmen kerran sarjahoito (kasvot, kaula & decoltee)

820,00 €

Hoidon yhteydessä:

Lisäalue mikroneulaus kädet

25,00 €

Über Pro Peel

60,00 €

Aktiiviaineen imeyttäminen

30,00 €

L.E.D-valoterapia

Kasvot

39,00 €

Kaula & decoltee

39,00 €

Kasvot, kaula & decoltee

50,00 €

+ - Lisätietoja hoidosta

Dermapen4-mikroneulauksessa iho käsitellään 16-neulaisella mikroneulauspäällä, joka lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen 1920 kertaa sekunnissa. Mikroneulauksella ihoon syntyvät pienet kanavat käynnistävät ihossa luonnollisen korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu ja ihon uudistuminen nopeutuu.

Hoitotulokset ovat nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoiset ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 3-6 hoitokerran jälkeen. Hoitoa suositellaankin noin 3-6 kerran hoitosarjana, noin 4-6 viikon välein. Kotihoitoa jatkamalla laadukkailla tuotteilla ihon kunto jatkaa paranemistaan jopa 6-10 kuukautta hoitojen jälkeen, kun kollageenin muodostus on saatu aktivoitumaan. Hoidon jälkeen iho voi punoittaa ja hilseillä kevyesti 1-2 vuorokauden ajan.

+ - Ensimmäisen viikon hoito-ohje

Käsittele ja pese kasvosi hellävaraisesti.

Vältä aurinkoa vähintään 1 viikon ajan hoidon jälkeen. Muista suojata iho aurinkovoiteella.

Anna ihon kuoriutua itsestään.

Käytä turvallisia ihonhoitotuotteita.

Vältä meikkiä hoitopäivänä.

Vältä voimakasta liikuntaa ja saunaa 2 vuorokautta hoidon jälkeen.

pHformula medikaalitason pinnoitushoidot

pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit.

Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin kuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä.

pHformula on kehitetty dermatologiseksi ihon pinnoitusjärjestelmäksi.

pHformula hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja kuten:

– ennenaikaista ikääntymistä

– hyperpigmentaatiota

– aknea

– kroonista punoitusta.

Medikaalitasoisia pHformula pinnoitushoitoja saavat tehdä ainoastaan terveydenhuollon ammattilaiset.

 

Hinnasto

A.G.E. pinnoituskäsittely ikääntyvälle, samealle iholle

A.G.E liuos on tehokas ja aktiivinen pinnoitusaine ikääntyvälle iholle. Hoitaa erityisesti valovanhentumisesta aiheututuvia ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia, sameaa ihon sävyä sekä pinnallisia ja keskivoimakkaita juonteita. Hoitovoimakkuus valitaan aina kunkin hoidon yhteydessä riippuen halutusta hoitotuloksesta ja S.P. Complex-herkkyystestin ihoreaktiosta.  

150,00 €

A.C. pinnoituskäsittely epäpuhtaalle, rasvoittuvalle iholle

A.C liuos on tehokas ja aktiivinen pinnoitusaine, joka ehkäisee tehokkaasti mikrobien leviämistä akneen taipuvassa ihossa. Liuoksella on tehokkaasti tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia sekä voimakkaasti kuoriva vaikutus joka edistää ongelmaihon tasapainottamista. Hoitovoimakkuus valitaan aina kunkin hoidon yhteydessä riippuen halutusta hoitotuloksesta ja S.P. Complex-herkkyystestin ihoreaktiosta.

150,00 €

M.E.L.A. pinnoituskäsittely epätasaiselle, veltostuneelle iholle

M.E.L.A powerclay sisältää voimakkaan sekoituksen pinnoitusaineita uniikissa savipohjassa, joka edistää aktiiviaineiden nopeaa ja tehokasta imeytymistä. Selkeitä tuloksia hyperpigmentaatioon taipuvaisella iholla. Sopii erinomaisesti myös ikääntyvän ihon tiivistävänä hoitona. Hoitovoimakkuus valitaan aina kunkin hoidon yhteydessä riippuen halutusta hoitotuloksesta ja S.P. Complex-herkkyystestin ihoreaktiosta. 

150,00 €

C.R. pinnoituskäsittely tulehtuneelle, herkälle iholle

C.R. geeli on voimallinen pinnoitusaine krooniseen punoitukseen, herkkyyteen tai rosaceaan taipuvaiselle iholle. Valikoidut antimikrobiset aktiiviaineet ehkäisevät ja laannuttavat tulehdusta sekä enneltaehkäisevät vaivan uusiutumista. Hoitovoimakkuus valitaan aina kunkin hoidon yhteydessä riippuen halutusta hoitotuloksesta ja ihon herkkyydestä.

150,00€

+ - Lisätietoja hoidosta

Hoito sisältää alkukonsultaation, ihonpuhdistuksen, ihon herkkyystason määrityksen, ihon pinnoituksen, naamion sekä kosteutuksen ja suojauksen.

Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi suosittelemme hoitojakson ajaksi medikaalitason pHformula MD kotihoitokit:ä. Tuotteet auttavat ihoa palautumaan hoidosta sekä tukevat ihoa parhaan hoitotuloksen saavuttamisessa. pHformula MD kotihoitokitit sisältävät ihon häiriötilan mukaan valitun E.X.F.O. cleance-puhdistustuotteen, active recovery-seerumin sekä P.O.S.T. recovery-voiteen.

+ - Ensimmäisen viikon hoito-ohje

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja suojata iho spf-voiteella.

Huomioithan, että on suositeltavaa välttää liiallista auringolle altistumista 10 päivää ennen ja jälkeen hoitokäsittelyn.

REBEL Helsinki

Meidän missiomme on vahvistaa naisten itsetuntoa kauneuden avulla ja kapinoida maan vetovoiman vaikutuksia vastaan.

Rebel Helsinki Oy
+358 407 771 207
Fabianinkatu 4 b 15, 00130 Helsinki (3. kerros)
rebel@rebelhelsinki.fi