Raikas ja hyvinvoiva iho

Skin

Raikkaan ja hyvinvoivan ihon salaisuus ovat oikeat tehoaineet ja menetelmät. Tehokkailla hoidoillamme taklaamme aknea, rosecaeta ja pigmenttimuutoksia sekä mahdollistamme ihon pitkäaikaisia kiinteyttäviä tuloksia.

HydraFacial™

HydraFacial™ on ehdottomasti markkinoiden edistyksellisin ja suosituin ihonhoitomenetelmä! 

HydraFacial™ -kasvohoidoilla saadaan välittömiä, silminnähtäviä ja pitkäkestoisia hoitotuloksia. Hoidon jälkeen iho näyttää uskomattoman hyvinvoivalta, kuulaalta ja tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito on täysin kivuton eikä vaadi toipumisaikaa.

Hoito räätälöidään jokaisen asiakkaan ihon tarpeiden mukaan ja se sopii kaikenikäisille ja kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. 

HydraFacial hoitaa: 

 • Epäpuhdasta ihoa
 • Aknea
 • Hienoja pintaryppyjä ja juonteita
 • Sameaa, veltostunutta ja ikääntyvää ihoa
 • Pigmenttimuutoksia

HydraFacial™ Signature -kasvohoito

115,00 €

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. 

HydraFacial™ Clarifying -kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä iho samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led- valohoidolla. 

150,00 €

HydraFacial™ Clarifying, täydennys LED-valohoito

35,00 €

HydraFacial™ Platinum -kasvohoito

Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoito tehdään kasvojen alueelle. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla. 

260,00 €

HydraFacial™ Age Refinement –kasvohoito

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™ happokuorintaa, Dermabuilder™ peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led-valohoidolla. 

185,00 €

HydraFacial™ Age Refinement, täydennys LED-valohoito

35,00 €

HydraFacial™ Radiance –kasvohoito

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led -valohoidolla. 

185,00 €

HydraFacial™ Radiance, täydennys LED-valohoito

35,00 €

HydraFacial™ Restorative –kasvohoito

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä, vaikuttaa ihon rakenteeseen, aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™ happokuorintaa, RegenGF™ peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidossa saadaan paras lopputulos sarjahoidolla 3-5 x. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led -valohoidolla. 

205,00 €

HydraFacial™ Restorative, täydennys LED-valohoito

35,00 €

+ - Lisätietoja hoidosta

HydraFacial™ on menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset musta- ja valkopäistä sekä imeyttämään ja syöttämään iholle tehoaineita, jotka vaikuttavat iholla vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeenkin.

Iholla voi esiintyä pientä punoitusta hoidon jälkeen, mutta se tasoittuu n. 10-30 minuutin kuluttua. Hoidon voi uusia 1-2 viikon välein.

+ - Ensimmäisen viikon hoito-ohje

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja suojata iho spf-voiteella.

Saunomista ja hikiliikuntaa ei suositella hoitopäivänä.

Dermapen4-mikroneulaushoito

Dermapen4-mikroneulauslaite on uusinta huipputeknologiaa! Tehokas ja turvallinen Dermapen4-mikroneulaushoito kiinteyttää ja elvyttää ikääntymisen aiheuttamaa veltostunutta ja ryppyistä ihoa. Dermapen4-mikroneulauksella voidaan lisäksi hoitaa tehokkaasti arpia, aknearpia, laajentuneita ihohuokosia, epäpuhdasta ihoa sekä erilaisia pigmenttimuutoksia.

Lisäpalvelut:

L.E.D-valoterapia: 

Kliinisesti todistettu lääketieteellisen luokan LED-valohoito. LED-valohoito rauhoittaa ihoa, nopeuttaa toipumista hoidon jälkeen sekä tehostaa neulauksen vaikutusta parantamalla kollageenin ja elastiinin tuotantoa vähentäen silminnähden ryppyjä. LED-valohoito supistaa ihohuokosia, parantaa ihon kosteustasapainoa, vähentää pigmentaatiota ja maksaläiskiä kirkastaen ja tasoittaen ihonsävyä.  Tuloksena täyteläinen iho, jossa rypyt ja juonteet ovat madaltuneet. LED-valohoito on erinomainen lisä kaikkiin Rebelin kasvohoitoihin tehostamaan hoitotuloksia.

Über Pro Peel:

Mikroneulauksen ja ainutlaatuisia aktiiviaineita sisältävän kemiallisen kuorinnan yhdistelmä sopii erinomaisesti ryppyjen madaltamisessa, arpien ja aknen hoidossa, pigmenttimuutosten vaalentamisessa, ihon kirkastamisessa sekä tekstuurin parantamisessa.

Aktiiviaineen imeyttäminen:

Yksilöllisesti jokaisella hoitokerralla valittavilla aktiiviaineilla ravitaan ja kosteutetaan ihoa tehokkaasti mikroneulaushoidon yhteydessä. Vaihtoehtoina ovat antioksidantti cocktail, vitamiini cocktail tai 24 karaatin kultaa sisältävä kulta/kasvutekijäseerumi.

Dermapen4 -hinnasto

Kasvot ja kaula

220,00 €

Kasvot, kaula ja dekoltee

250,00 €

Kolmen kerran sarjahoito (kasvot & kaula)

630,00 €

Kolmen kerran sarjahoito (kasvot, kaula & decoltee)

745,00 €

Hoidon yhteydessä:

Kädet

25,00 €

Lisäalue mikroneulaus kädet

25,00 €

Über Pro Peel

55,00 €

Aktiiviaineen imeyttäminen

30,00 €

L.E.D-valoterapia

Kasvot

39,00 €

Kaula & decoltee

39,00 €

Kasvot, kaula & decoltee

50,00 €

+ - Lisätietoja hoidosta

Dermapen4-mikroneulauksessa iho käsitellään 16-neulaisella mikroneulauspäällä, joka lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen 1920 kertaa sekunnissa. Mikroneulauksella ihoon syntyvät pienet kanavat käynnistävät ihossa luonnollisen korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu ja ihon uudistuminen nopeutuu.

Hoitotulokset ovat nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoiset ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 3-6 hoitokerran jälkeen. Hoitoa suositellaankin noin 3-6 kerran hoitosarjana, noin 4-6 viikon välein. Kotihoitoa jatkamalla laadukkailla tuotteilla ihon kunto jatkaa paranemistaan jopa 6-10 kuukautta hoitojen jälkeen, kun kollageenin muodostus on saatu aktivoitumaan. Hoidon jälkeen iho voi punoittaa ja hilseillä kevyesti 1-2 vuorokauden ajan.

+ - Ensimmäisen viikon hoito-ohje

Käsittele ja pese kasvosi hellävaraisesti.

Vältä aurinkoa vähintään 1 viikon ajan hoidon jälkeen. Muista suojata iho aurinkovoiteella.

Anna ihon kuoriutua itsestään.

Käytä turvallisia ihonhoitotuotteita.

Vältä meikkiä hoitopäivänä.

Vältä voimakasta liikuntaa ja saunaa 2 vuorokautta hoidon jälkeen.

DMK-entsyymiterapia

DMK entsyyminaamio elvyttää ja palauttaa ihon todelliseen huippukuntoon! Entsyymiterapia sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenlaisten iho-oireiden hoitoon ja se keskittyy nimenomaan ihon progressiiviseen hoitoon, aikaansaaden parhaita pitkäkestoisia tuloksia.

Rebel Helsingin käyttämä RRPM (Remove-Rebuild-Protect-Maintain), on DMK-konseptin arvostettu hoitometodi, joka on saanut kansainvälistä tunnustusta myös lääketieteen ammattilaisilta.

DMK- entsyymiterapiasta saat apua:

– Ikääntymisen aiheuttamat muutokset: rypyt, veltostuminen, juonteet

 • Herkistynyt/herkkä iho
 • Akne
 • Hyperpigmentaatio
 • Acne Rosacea, punoittava iho
 • Arvet
 • Atooppinen iho

DMK – Signature

Juuri Sinun ihollesi räätälöity entsyymiterapiahoito.

169,00 €

DMK – Instant Lift

Täydellinen hoito erikoistilanteita varten, kun kaipaat välitöntä wow-efektiä. DMK:n entsyymiterapian ja kasvolihaksia aktivoivan Muscle Banding- naamion yhdistelmä kiinteyttää, kirkastaa ja kiristää ihoa välittömästi.

179,00 €

Rebel Exclusive – Super-hoitokombo!

Ainutlaatuisessa Rebel Exclusive – hoidossa yhdistyy mikroneulauksen ja DMK-entsyymiterapian tehot ja veitsetön vaihtoehto ihon kiinteytymiseen, ikämuutoksien hoitoon ja ehkäisyyn sekä kollageenin muodostumisen käynnistämiseen. Jo yhdellä Rebel Exclusive hoitokerralla saadaan aikaan välittömiä tuloksia.

350,00 €

+ - Lisätietoja hoidosta

DMK-entsyymihoito on maailmankuulu plasmaattisesta vaikutuksestaan, joka lisää solujen hapensaantia ja poistaa kuona-aineita. Entsyymit stimuloivat uuden kollageenin tuotantoa sekä verenkierto- ja lymfajärjestelmää, parantavat ihon rakennetta sekä tukevat terveiden ihosolujen muodostumista.

Yhdessä DMK Skincare™ -kotihoitotuotteiden kanssa käytettynä entsyymiterapia voi palauttaa ihon nuorekkuuden, terveyden ja kauneuden.

Dermapen4-mikroneulauksessa iho käsitellään 16-neulaisella mikroneulauspäällä, joka lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen 1920 kertaa sekunnissa. Mikroneulauksella ihoon syntyvät pienet kanavat käynnistävät ihossa korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu ja ihon uudistuminen nopeutuu. Hyödynnämme Dermapen4-mikroneulauksen uusinta huipputeknologiaa, jolla ihoon saavutetaan hallittu trauma, joka saa ihon korjaamaan itseään luonnollisesti sekä turvallisesti.

+ - Ensimmäisen viikon hoito-ohje

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja suojata iho spf-voiteella.

Saunomista ja hikiliikuntaa ei suositella hoitopäivänä.

REBEL Helsinki

Meidän missiomme on vahvistaa naisten itsetuntoa kauneuden avulla ja kapinoida maan vetovoiman vaikutuksia vastaan.

Rebel Helsinki Oy
+358 407 771 207
Fabianinkatu 4 b 15, 00130 Helsinki (3. kerros)
rebel@rebelhelsinki.fi