Raikas ja hyvinvoiva iho

Skin

Raikkaan ja hyvinvoivan ihon salaisuus ovat oikeat tehoaineet ja menetelmät. Tehokkailla hoidoillamme taklaamme aknea, rosecaeta ja pigmenttimuutoksia sekä mahdollistamme ihon pitkäaikaisia kiinteyttäviä tuloksia.

Dermapen4-mikroneulaushoito

Dermapen4-mikroneulauslaite on uusinta huipputeknologiaa! Tehokas ja turvallinen Dermapen4-mikroneulaushoito kiinteyttää ja elvyttää ikääntymisen aiheuttamaa veltostunutta ja ryppyistä ihoa. Dermapen4-mikroneulauksella voidaan lisäksi hoitaa tehokkaasti arpia, aknearpia, laajentuneita ihohuokosia, epäpuhdasta ihoa sekä erilaisia pigmenttimuutoksia.

Lisäpalvelut:

Über Peel:

Mikroneulauksen ja ainutlaatuisia aktiiviaineita sisältävän kemiallisen kuorinnan yhdistelmä sopii erinomaisesti ryppyjen madaltamisessa, arpien ja aknen hoidossa, pigmenttimuutosten vaalentamisessa, ihon kirkastamisessa sekä tekstuurin parantamisessa.

 

Aktiiviaineen imeyttäminen:

Yksilöllisesti jokaisella hoitokerralla valittavilla aktiiviaineilla ravitaan ja kosteutetaan ihoa tehokkaasti mikroneulaushoidon yhteydessä. Vaihtoehtoina ovat antioksidantti cocktail, vitamiini cocktail tai 24 karaatin kultaa sisältävä kulta/kasvutekijäseerumi.

Dermapen4 -hinnasto

Kasvot ja kaula

220,00 €

Kasvot, kaula ja dekoltee

250,00 €

3x hoitosarja: kasvot ja kaula

610,00 €

3x hoitosarja: kasvot, kaula ja dekoltee

670,00 €

Hoidon yhteydessä:

Über Peel

40,00 €

Aktiiviaineen imeyttäminen

10,00 €

+ - Lisätietoja hoidosta

Dermapen4-mikroneulauksessa iho käsitellään 16-neulaisella mikroneulauspäällä, joka lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen 1920 kertaa sekunnissa. Mikroneulauksella ihoon syntyvät pienet kanavat käynnistävät ihossa luonnollisen korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu ja ihon uudistuminen nopeutuu.

Hoitotulokset ovat nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoiset ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 3-6 hoitokerran jälkeen. Hoitoa suositellaankin noin 3-6 kerran hoitosarjana, noin 4-6 viikon välein. Kotihoitoa jatkamalla laadukkailla tuotteilla ihon kunto jatkaa paranemistaan jopa 6-10 kuukautta hoitojen jälkeen, kun kollageenin muodostus on saatu aktivoitumaan. Hoidon jälkeen iho voi punoittaa ja hilseillä kevyesti 1-2 vuorokauden ajan.

+ - Ensimmäisen viikon hoito-ohje

Käsittele ja pese kasvosi hellävaraisesti.

Vältä aurinkoa vähintään 1 viikon ajan hoidon jälkeen. Muista suojata iho aurinkovoiteella.

Anna ihon kuoriutua itsestään.

Käytä turvallisia ihonhoitotuotteita.

Vältä meikkiä hoitopäivänä.

Vältä voimakasta liikuntaa ja saunaa 2 vuorokautta hoidon jälkeen.

HydraFacial™

Markkinoiden edistyksellisin ja suosituin HydraFacial™-ihonhoitomenetelmä on saatavilla nyt myös Rebelistä! 

HydraFacial™ -kasvohoidoilla saadaan välittömiä, silminnähtäviä ja pitkäkestoisia hoitotuloksia. Hoidon jälkeen iho näyttää uskomattoman hyvinvoivalta, kuulaalta ja tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito on täysin kivuton eikä vaadi toipumisaikaa.

Hoito räätälöidään jokaisen asiakkaan ihon tarpeiden mukaan ja se sopii kaikenikäisille ja kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. 

Hydra Facial hoitaa: 

 • epäpuhdasta ihoa
 • aknea
 • hienoja pintaryppyjä ja juonteita
 • sameaa, veltostunutta ja ikääntyvää ihoa
 • pigmenttimuutoksia

HydraFacial™ Signature -kasvohoito

107,00 €

sis. Glysal-happokuorinta

Ihon peruskuntoa korjaava ja tehokkaasti kosteuttava ja syväpuhdistava kasvohoito. Hoitoon on mahdollista yhdistää Glysal-happokuorinta, joka tehostaa ihon uudistumista, tasoittaa juonteita ja ihon väriä sekä puhdistaa epäpuhtauksia.

145,00 €

HydraFacial™ Claryfying -kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito kuorii, tyhjentää ihohuokoset kivuttomasti sekä syöttää tehoaineet ihoon. Hoito minimoi talineritystä, samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja on erinomainen valinta sarjahoitona epäpuhtaalle iholle. Hoito sisältää Glysal-happokuorinnan ja tulehduksia sekä talineritystä rauhoittavan LED-valohoidon.

180,00 €

HydraFacial™ Platinum -kasvohoito

Koe täydellinen kokonaisvaltaisin Hydrafacial-kokemus! Tämä hoito korjaa ikääntymisen merkkejä ja pigmenttimuutoksia, tehden ihosta syväpuhdistetun, kuulaan ja kiinteän. Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, ihohuokosten puhdistuksen, sekä tehoaineoden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu vahva tehoampulli. Hoito sisältää myös ihoa uudistavan sekä kiinteyttävän LED-valohoidon.

250,00 €

+ - Lisätietoja hoidosta

HydraFacial™ on menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset musta- ja valkopäistä sekä imeyttämään ja syöttämään iholle tehoaineita, jotka vaikuttavat iholla vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeenkin.

Iholla voi esiintyä pientä punoitusta hoidon jälkeen, mutta se tasoittuu n. 10-30 minuutin kuluttua. Hoidon voi uusia 1-2 viikon välein.

+ - Ensimmäisen viikon hoito-ohje

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja suojata iho spf-voiteella.

Saunomista ja hikiliikuntaa ei suositella hoitopäivänä.

DMK-entsyymiterapia

DMK entsyyminaamio elvyttää ja palauttaa ihon todelliseen huippukuntoon! Entsyymiterapia sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenlaisten iho-oireiden hoitoon ja se keskittyy nimenomaan ihon progressiiviseen hoitoon, aikaansaaden parhaita pitkäkestoisia tuloksia.

Rebel Helsingin käyttämä RRPM (Remove-Rebuild-Protect-Maintain), on DMK-konseptin arvostettu hoitometodi, joka on saanut kansainvälistä tunnustusta myös lääketieteen ammattilaisilta.

DMK- entsyymiterapiasta saat apua:

– Ikääntymisen aiheuttamat muutokset: rypyt, veltostuminen, juonteet

 • Herkistynyt/herkkä iho
 • Akne
 • Hyperpigmentaatio
 • Acne Rosacea, punoittava iho
 • Arvet
 • Atooppinen iho

DMK – Signature

Juuri Sinun ihollesi räätälöity entsyymiterapiahoito.

169,00 €

DMK – Instant Lift

Täydellinen hoito erikoistilanteita varten, kun kaipaat välitöntä wow-efektiä. DMK:n entsyymiterapian ja kasvolihaksia aktivoivan Muscle Banding- naamion yhdistelmä kiinteyttää, kirkastaa ja kiristää ihoa välittömästi.

179,00 €

Rebel Exclusive – Super-hoitokombo!

Ainutlaatuisessa Rebel Exclusive – hoidossa yhdistyy mikroneulauksen ja DMK-entsyymiterapian tehot ja veitsetön vaihtoehto ihon kiinteytymiseen, ikämuutoksien hoitoon ja ehkäisyyn sekä kollageenin muodostumisen käynnistämiseen. Jo yhdellä Rebel Exclusive hoitokerralla saadaan aikaan välittömiä tuloksia.

350,00 €

+ - Lisätietoja hoidosta

DMK-entsyymihoito on maailmankuulu plasmaattisesta vaikutuksestaan, joka lisää solujen hapensaantia ja poistaa kuona-aineita. Entsyymit stimuloivat uuden kollageenin tuotantoa sekä verenkierto- ja lymfajärjestelmää, parantavat ihon rakennetta sekä tukevat terveiden ihosolujen muodostumista.

Yhdessä DMK Skincare™ -kotihoitotuotteiden kanssa käytettynä entsyymiterapia voi palauttaa ihon nuorekkuuden, terveyden ja kauneuden.

Dermapen4-mikroneulauksessa iho käsitellään 16-neulaisella mikroneulauspäällä, joka lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen 1920 kertaa sekunnissa. Mikroneulauksella ihoon syntyvät pienet kanavat käynnistävät ihossa korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu ja ihon uudistuminen nopeutuu. Hyödynnämme Dermapen4-mikroneulauksen uusinta huipputeknologiaa, jolla ihoon saavutetaan hallittu trauma, joka saa ihon korjaamaan itseään luonnollisesti sekä turvallisesti.

+ - Ensimmäisen viikon hoito-ohje

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja suojata iho spf-voiteella.

Saunomista ja hikiliikuntaa ei suositella hoitopäivänä.

BB Glow

Haluaisitko Sinä saada luonnollisesti heleän ja tasaisen ihon – ilman meikkiä?

Maailmalla suuren suosion saavuttanut BB-Glow hoitokokonaisuus on nyt saatavilla myös Rebel Helsingistä! BB-Glow hoidossa yksilöllisesti asiakkaan ihotyypin ja kunnon mukaan valittava heleyttävä tehoseerumi imeytetään ihoon ja nanoteknologiaa hyödyntäen sävy-seerumi viedään tasaisesti ihon uusiutuviin kerroksiin. BB-Glow sävy-seerumi luo iholle tasaisen ja luonnollisen sävyn: kevyestä, medium-tason peittävyyteen.

Iho näyttää säteilevältä ja hehkuvalta välittömästi hoidon jälkeen ja hoitotulos paranee seuraavien viikkojen aikana. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja iho-ongelmille ja hoito on täysin kivuton.

Meso-Glow

Meso-Glow hoidossa yhdistyvä mikroneulaus ja mesoterapia mahdollistavat ravitun, heleän ja hyvinvoivan ihon! Imeyttämällä ihotyypin mukaisia tehoaineita kuten antioksidantteja, kasvutekijöitä sekä kultaa sisältäviä seerumeita, Meso-Glow hoito uudistaa, hoitaa ja syväkosteuttaa ihoa. Iho näyttää hehkuvalta ja ravitulta heti ensimmäisen hoidon jälkeen!

Täysin kivuton hoito sopii kaikille ihotyypistä ja iho-ongelmista riippumatta ja on erinomainen ylläpitämään kasvojen kaunista hehkua. Hoito auttaa silottamaan juonteita sekä häivyttää pigmenttimuutoksia ja ihohuokosia.

BB ja Meso-Glow hoidoilla voimme tehokkaasti:

 • tasoittaa ihonsävyä
 • häivyttää pigmenttimuutoksia
 • stimuloida kollageenin- ja elastaanin tuotantoa
 • syväkosteuttaa ihoa
 • häivyttää pintaryppyjä
 • supistaa ihohuokosia
 • lisätä ihon kimmoisuutta
 • imeyttää ihoon antioksidantteja ja ravintoaineita

BB Glow -hinnasto

BB-Glow

129,00 €

BB-Glow 3 x hoitosarja

340,00 €

Meso Glow

119,00 €

+ - Lisätietoja hoidosta

Käyttämämme tuotesarja on johtava korealainen Stayve, jonka tuotteet ovat turvallisia ja tutkittuja. Seerumit sisältävät tehokkaita antioksidantteja, kasvutekijöitä sekä hyvin imeytyvässä muodossa olevaa kultaa.

Saavuttaaksesi keskitason peittävyyden sekä pitkäkestoisen hoitotuloksen, BB-Glow -hoito tulee tehdä 3 kerran sarjahoitona viikon välein. Huomioithan, että voimakkaat ihoa uudistavat hoidot/tuotteet (esim. mikroneulaus, vahva retinol) saattavat lyhentää BB-Glow hoidon kestoa. Hoidon jälkeen iholla saattaa esiintyä punoitusta muutaman tunnin ajan.

+ - Ensimmäisen viikon hoito-ohje

Ei meikkiä 24 tuntiin hoidon jälkeen.

Hoidon jälkeiset 2 päivää tulee välttää saunomista, uimista ja hikoilua.

Suoraa auringonvaloa on vältettävä viikon ajan hoidon jälkeen. Spf 50 aurinkovoiteen käyttö on suositeltavaa.

Dermapen Cryo

Dermapen Cryo-hoidossa voidaan täysin turvallisesti jäädyttämällä poistaa ihon pieniä kauneusvirheitä – vaurioittamatta tervettä ihoa. Hoidettavia kohteita ovat mm. luomet, kirsikkaluomet, varsiluomet, rasvaluomet, syylät, iän tuomat ihomuutokset. Dermapen Cryo-hoidossa käytetään nestemäistä typpeä, joka jäädyttää hoidettavan kohteen nopeasti ja täysin kivuttomasti.

Dermapen Cryo -hinnasto

Dermapen Cryo 

(esim. varsiluomien jäädytys)

alk. 75,00 €

+ - Lisätietoja hoidosta

Hoito voidaan uusia kahden viikon kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta on suositeltavaa, että poistettavat luomet kuten aurinkokeratoosit, rasvaluomet, verisuoniluomet, dermatofibroomat, ovat lääkärin tarkistamia ja todettu hyvälaatuisiksi ennen hoitoa.

REBEL Helsinki

Meidän missiomme on vahvistaa naisten itsetuntoa kauneuden avulla ja kapinoida maan vetovoiman vaikutuksia vastaan.

Rebel Helsinki Oy
+358 407 771 207
Fabianinkatu 4 b 15, 00130 Helsinki (3. kerros)
rebel@rebelhelsinki.fi