Sairaanhoitajan tehokkaat hoidot

Clinical

Sairaanhoitajan tehokkaat hoidot auttavat ikääntyvän ihon, ryppyjen ja arpien hoidossa. Käytössämme on tehokkaimmat ja turvallisimmat veitsettömät hoitomenetelmät ja teknologiat.

MAKSUTON
konsultaatio

Mietitkö mikä hoito olisi juuri Sinulle paras? Tarjoamme sairaanhoitajan maksuttoman konsultaation oman kauneudenhoitosi suunnitteluun! Vaihtoehtona myös etäkonsultaatio.

Plaxpot -plasmavalohoito​

Plaxpot – plasmavalohoitot on vallankumouksellinen veitsetön silmäluomien- ja kasvojenkohotus menetelmä. Medikaalisen sertifikaatin omaavan Plaxpot -plasmavalolaitteen pieni plasmavalokaari saa välittömästi käsitellyn ihoalueen solut vetäytymään lähemmäksi toisiaan, kiinteyttäen ja kutistaen ylimääräistä ihokudosta. Tehokkaasti ihoa silottava Plaxpot onkin loistava vaihtoehto kirurgisille toimenpiteille ylimääräisen ihon kiinteytykseen.

Plaxpot-hoidosta saat apua:

 • löysä leuanalus kudos ns. ”hamsteripussit”
 • kaulan juonteet ja rypyt
 • silmäpussit ja alaluomien rypyt
 • huulirypyt
 • yläluomien- ja kulmakarvojen kohotus
 • ns. Sibeliusrypyt
 • aknearvet
 • ihohuokoset
 • luomien poisto
 • pigmenttiläikkien poisto

Plaxpot -plasmavalohoito hinnasto

Ylä- tai alaluomet

490,00 €

Kulmakarvojen kohotus

320,00 €

Silmäkulmien naururypyt

320,00 €

Otsarypyt (vaakarypyt)

450,00 €

Otsarypyt (pystyrypyt/sibelius)

280,00 €

Ylähuuli (pystyrypyt)

350,00 €

Nasolabiaalit

350,00 €

Korvarypyt

300,00 €

Posket (esim. akne-arvet)

550,00 €

Leuka

370,00 €

Leukalinjan kohotus

520,00 €

Kaulan juonteet ja rypyt

550,00 €

Lisäalue samalla hoitokerralla -20%

Luomen poisto 1 kpl

150,00 €

Luomen poisto 2 kpl

175,00 €

Luomen poisto 3-5 kpl

250,00 €

Mietitkö mikä hoito olisi juuri Sinulle paras? Tarjoamme sairaanhoitajan maksuttoman konsultaation oman kauneudenhoitosi suunnitteluun! 

Vaihtoehtona myös etäkonsultaatio. Saat lisätietoja hoidoistamme soittamalla +358 407771207 tai sähköpostitse rebel@rebelhelsinki.fi. 

+ - Lisätietoja hoidosta

Ihoa kiinteyttävissä Plaxpot -plasmavalohoidoissa tulokset tulevat välittömästi ja paranevat vielä 12 viikon ajan. Saavutetut tulokset kestävät ihosta riippuen 2-4 vuotta. Yleensä tuloksien saavuttamiseen riittää yksi käsittelykerta, mutta lähtötilanteesta riippuen voidaan tarvita toinen tai kolmas käsittely. Uusintahoidon ajankohta on n. 30 vuorokauden kuluessa edellisestä toimenpiteestä.

 

Hoidon aikana käsiteltävä alue puudutetaan ja ihoon syntyvät pienet ruskehtavat pisteet tasoittuvat muutamassa päivässä muuttuen lopulta kevyeksi vaaleaksi ruveksi. Noin viikon kuluttua ruvet irtoavat, mutta hoidettu alue saattaa olla epätasainen/pilkukas ja punoittava vielä usean viikon ajan. Ihon palautuminen on yksilöllistä. Hoidon jälkeen käsitelty alue punoittaa, kuumottaa ja saattaa olla turvoksissa 2-7 vuorokautta.

+ - Ensimmäisen viikon hoito-ohje

Käsittele ja pese hoidettu alue hellävaraisesti.

Vältä hikiliikuntaa, saunaa, aurinkoa sekä uimista.

Meikkiä ei suositella käytettävän, kunnes hoidosta syntyneet ruvet ovat täysin irronneet iholta.

Rupien aikana ja niiden irrottua on tärkeää käyttää hoidetulla alueella vahvaa aurinkosuojaa pigmentoitumisen välttämiseksi.

Yksityiskohtaiset hoito-ohjeet käydään läpi hoidon jälkeen, jolloin voimme valita myös sopivat jälkihoitotuotteet valikoimastamme.

+ - Esteet Plaxpot -hoidolle

Vaikea sydänsairaus, sydämen tahdistin, diagnosoitu syöpäsairaus, epilepsia, raskaus, verenvuototauti, diabetes, veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys tai keloiditaipumus. Roaccutan-kuuri tai jos kuurin päättymisestä on kulunut alle 6 kk.

Botuliinitoksiini

Botuliinitoksiini on tehokas tapa korjata ja vähentää ihon ilmejuonteita ja -ryppyjä, tuoden väsähtäneen näköiseen ulkonäköön nuorekkuutta, pirteyttä ja elinvoimaa!

Botuliinitoksiinin luonnollisella lopputuloksella voidaan hoitaa muun muassa kulmakarvojen välisiä ryppyjä (sibeliusryppy), otsan vaakaryppyjä, naururyppyjä silmien ympärillä sekä kohottaa laskeutuneita kulmakarvoja. Hoidolla voidaan myös ennaltaehkäistä ns. ‘ilmeryppyjen’ syntymistä, jotka syntyvät vuosien mittaan näkyviin jäävistä syvenevistä kasvojen uurteista.

Botuliinitoksiini-hinnasto

Yksi alue

299,00 €

Kaksi aluetta

380,00 €

Kolme aluetta

430,00 €

+ - Lisätietoja hoidosta

Botuliinitoksiinihoito on helppo ja nopea toimenpide, eikä se vaadi pitkää toipumisaikaa. Botuliinitoksiinia viedään pienin pistoksin suoraan haluttuun lihakseen, jonka vaikutus alkaa näkyä 3-5 päivän kuluttua hoidosta. Tulos kestää keskimäärin 4-6 kuukautta, jonka jälkeen hoito voidaan uusia

REBEL Helsingillä on Valviran ja Aluehallintoviraston virallinen rekisteröinti terveydenhuollon palveluiden ja botuliinitoksiini-pistosten tekemiseen. Botuliinitoksiini-pistokset suorittaa aina Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattilainen, esteettisiin ja kliinisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja Reija Lommi. Toimimme yhteistyössä vastuulääkärimme Heidi Liljan kanssa.

+ - Ensimmäisen viikon hoito-ohje

Hoidon jälkeen iholla näkyy pieniä pistojälkiä, jonka lisäksi voi ilmetä pientä turvotusta sekä punoitusta.

Meikkiä suositellaan käytettäväksi vasta noin 2 tuntia hoidon jälkeen.

Urheilua, saunaa ja aurinkoa tulisi välttää noin 2 vuorokauden ajan hoidon jälkeen.

+ - Esteet Botuliinitoksiinihoidolle

Roaccutan kuuri, tai jos kuurin päättymisestä on kulunut alle 6kk

Raskaus ja imetys

Aktiivinen herpes tai ihotulehdus

A Botuliinitoksiini allergia

Restylane-täyteainehoidot

Luonnollisuus on avainsana täyteainehoidoissamme! Näet upean lopputuloksen heti hoidon jälkeen: ilmeestä tulee välittömästi pirteämpi, täyteläisempi ja nuorekkaampi.

Täyteainehoitoja käytetään:

 • ryppyjen ja juonteiden häivyttämiseen
 • poskipäiden kohotukseen ja korostukseen
 • huulten täyttämiseen
 • suupielien kohottamiseen

Täyteainehoidot-hinnasto

1ml Restylane (esim. nasolabiaalit)

420,00 €

1ml Restylane Kysse (huulet)

420,00 €

1ml Restylane LYFT
(syvemmät rypyt / poskipäät)

480,00 €

Lisäruisku -10%

+ - Lisätietoja hoidosta

Rebel Helsingissä käytämme johtavan lääkeyrityksen valmistamia hyvin korkealaatuisia, tutkittuja ja erittäin puhtaita synteettisiä Restylane hyaluronihappo-tuotesarjoja. Restylane täyteaineet mukautuvat elastisuutensa vuoksi täydellisen pehmeästi erilaisten ihotyyppien ja juonteiden mukaisesti luoden luonnollisen kauniita lopputuloksia.

Rebel Helsingissä täyteainehoidot suorittaa sairaanhoitaja, jonka vankka ammattitaito ja harjaantunut esteettinen silmä varmistaa luonnollisen ja tyylikkään lopputuloksen.

Hoidon jälkeen käsitellyllä alueella saattaa esiintyä punoitusta, turvotusta ja mustelmia 2-14 vuorokauden ajan.

Täyteainehoidon tulokset kestävät 6-12kk, jonka jälkeen hoidon voi uusia.

+ - Ensimmäisen viikon hoito-ohje

Saunaa ja urheilua on hyvä välttää hoidon jälkeiset 2 vuorokautta.

Huulten täytön jälkeen kuumia juomia ja ruokia on syytä välttää seuraavien 2 tunnin ajan.

+ - Esteet täyteainehoidolle

Raskaus ja imetys

Aktiivinen herpes tai ihotulehdus

Roaccutan kuuri, tai jos kuurin päättymisestä on kulunut alle 6 kk

Skinbooster

Skin Booster -hoitojen vaikutuksen sekä näkee että tuntee: syväkosteutettu iho tuntuu pehmeältä ja sileältä ja näyttää hehkuvalta. Skin Booster injektiohoito on ainutlaatuinen syväkosteuttava hoitomuoto, joka parantaa ihon laatua ja lisää sen luonnollista hehkua. Hoito palauttaa ihon kimmoisuutta ja häivyttää pieniä juonteita. Hoidettavina alueina ovat kasvot, kaula, dekoltee sekä kämmenselät.

Skinbooster -hinnasto

1ml Restylane Skinbooster, yksi alue 

(kasvot, kaula tai dekoltee)

340,00 €

+ - Lisätietoja hoidosta

Skin Booster sisältää stabiloitua hyaluronihappoa, joka käsitellystä alueesta riippuen voi kestää jopa 12 kuukautta. Skin Booster hoidoissa ihoon viedään mikro-pistoksina hyaluronihappoa, joka on 99-prosenttisesti ihon oman, kosteutuksesta huolehtivan hyaluronihapon kaltaista.

Hoidon jälkeen iho on kauniin tasainen, mutta punoitusta sekä pientä turvotusta saattaa esiintyä. Tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidoilla. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi, suosittelemme kolme käsittelykertaa 2-4 viikon välein.

+ - Ensimmäisen viikon hoito-ohje

Saunaa ja urheilua on hyvä välttää kaksi vuorokautta hoidon jälkeen.

Vältä meikkiä hoitopäivänä

Suojaa iho huolellisesti auringolta viikon ajan

+ - Esteet hoidolle

Skin Booster-hoitoa ei voida tehdä, jos sinulla on aktiivinen herpes, tulehdus iholla tai tulehduksellinen akne.

Dermapen Cryo

Dermapen Cryo-hoidossa voidaan täysin turvallisesti jäädyttämällä poistaa ihon pieniä kauneusvirheitä – vaurioittamatta tervettä ihoa. Hoidettavia kohteita ovat mm. luomet, kirsikkaluomet, varsiluomet, rasvaluomet, syylät, iän tuomat ihomuutokset. Dermapen Cryo-hoidossa käytetään nestemäistä typpeä, joka jäädyttää hoidettavan kohteen nopeasti ja täysin kivuttomasti.

Dermapen Cryo -hinnasto

Dermapen Cryo 

(esim. varsiluomien jäädytys)

alk. 75,00 €

+ - Lisätietoja hoidosta

Hoito voidaan uusia kahden viikon kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta on suositeltavaa, että poistettavat luomet kuten aurinkokeratoosit, rasvaluomet, verisuoniluomet, dermatofibroomat, ovat lääkärin tarkistamia ja todettu hyvälaatuisiksi ennen hoitoa.

Hoidon jälkeen iho on kauniin tasainen, mutta punoitusta sekä pientä turvotusta saattaa esiintyä. Tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidoilla. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi, suosittelemme kolme käsittelykertaa 2-4 viikon välein.

Profhilo-injektiohoito

Uutta Rebelissä! PROFHILO ®

Vallankumouksellinen ihon kiinteytys- ja syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle.

Profhilo on useita alan palkintoja voittanut ihonhoidon menetelmä. Kyseessä ei ole perinteinen täyteainehoito. Profhilossa hyödynnetään tutkitusti puhdasta ja turvallista hyaluronihappoa, jonka vaikutus muokkaa positiivisesti ihon toimintaa. Tuotteen hyaluronihappopitoisuus on markkinoiden korkeimpia. Hyaluronihapon vaikutuksesta iho uudistuu, nuorentuu, kiinteytyy, kohottuu ja syväkosteutuu. Hoito vahvistaa ja muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta antaen pitkäkestoisia tuloksia. Hoidettavina alueina ovat kasvo, kaula ja decoltee. Profhilo on täydellinen anti-age hoito!

Profhilo -hinnasto

Yksi alue (kasvot, kaula tai dekoltee)

420,00 €

Lisäalue samalla hoitokerralla

380,00 €

+ - Lisätietoja hoidosta

Hoitokertoja on kaksi kuukauden välein. Kyseessä on puhdas bioresorboituva ei-eläinperäinen hyaluronihappogeeli. 

Punoitusta ja turvotusta saattaa esiintyä hoidon jälkeen. Hoidon suorittaa Rebel Helsingin sairaanhoitaja.

+ - Ensimmäisen viikon hoito-ohje

Saunaa ja urheilua on hyvä välttää hoidon jälkeiset kaksi vuorokautta. Vältä pistosalueen koskettelua.

+ - Esteet hoidolle

- Raskaus ja imetys

- Aktiivinen herpes tai ihotulehdus

- Roaccutan-kuuri tai jos kuurin päättymisestä on kulunut alle 6 kk.

REBEL Helsinki

Meidän missiomme on vahvistaa naisten itsetuntoa kauneuden avulla ja kapinoida maan vetovoiman vaikutuksia vastaan.

Rebel Helsinki Oy
+358 407 771 207
Fabianinkatu 4 b 15, 00130 Helsinki (3. kerros)
rebel@rebelhelsinki.fi