REBEL Helsinki

Ihon kuumotus ja punoitus, mikä avuksi?

Jopa 15% suomalaisista kärsii ihossa olevasta tulehdustilasta nimeltään Acne Rosacea, eli Ruusufinni. Kyseiset oireet saattavat viitata siihen.

Ruusufinni on krooninen, pitkäaikainen ihon tulehdussairaus, joka puhkeaa tyypillisesti 30-40 vuotiaana. On epäselvä miksi ja miten ruusufinni syntyy, se tiedetään, että se ei ole bakteerien aiheuttama.

On tärkeä muistaa, vaikka ruusufinni saattaakin muistuttaa aknea, niin sairaudet eivät liity toisiinsa. Ruusufinni saattaa alkaa hajanaisena punoituksena, myöhemmin iholle kehittyy punaisia ja pinnallisia verisuonia sekä märkiviä näppyjä. Joskus ruusufinni tulehdukseen liittyy myös silmäoireita. Auringonvalo, stressi, kuumuus, kylmyys ja jotkin kemikaalit pahentavat usein oireita.

Mikä sitten avuksi? Perinteisesti kosmetologi hoitaa ruusufinniä herkän ihon tavoin rauhoittaakseen ihon punoitusta. Tosiasia on se, että tulehdustila täytyy saada rauhoitettua. Ensin kartoitetaan tilanteeseen vaikuttavat tekijät, kuten stressitaso ja elämäntilanne. Sitten ihoterapeutti laatii hoitosuunnitelman ja suosittelee sopivat kotihoitotuotteet.

Minulla, Jessicalla, on 17 vuoden kokemus Rosacean hoidosta ja käytän hoidoissa tulehdusta rauhoittavia hoitomenetelmiä hapoista-emäksiin, lymfakiertoa hyödyntävää entsyymiterapiaa ja jopa mikroneulausta, tilanteesta riippuen. Rosacean hoito vaatii aina kokeneen ammattilaisen näkemystä ja tämän vuoksi meillä hoidot räätälöidään paikan päällä asiakkaalle sopiviksi. Tämä hyvinkin kiusallinen vaiva on MAHDOLLISTA saada oireettomaksi! 

REBEL Helsinki

Meidän missiomme on vahvistaa naisten itsetuntoa kauneuden avulla ja kapinoida maan vetovoiman vaikutuksia vastaan.

Rebel Helsinki Oy
+358 407 771 207
Fabianinkatu 4 b 15, 00130 Helsinki (3. kerros)
rebel@rebelhelsinki.fi